taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar
hgram biserica greco catolic mintiu gherlii ps florentin cluj

Episcopul Florentin Crihălmeanu confirmat cu Coronavirus SARS CoV-2, o formă ușoară

Biroul de Presă al Episcopiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla a anunțat luni că, urmare a testării pozitive la virusul corona SARS CoV-2, confirmat şi prin testul RT-PCR, făcut la Policlinica MedLife din Cluj-Napoca, în data de 31 decembrie 2020, Preasfinţia Sa Florentin Crihălmeanu, Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla, a fost invitat de către Direcția de Sănătate Publică Cluj la o evaluare clinică, la Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca (Clujana), în data de 2 ianuarie 2021.

După o internare de o zi, în cadrul căreia s-au făcut analizele medicale necesare, medicii au concluzionat că e vorba de o infecţie cu SARS CoV-2, formă uşoară, care nu necesită internare şi s-a recomandat un tratament medicamentos de urmat.

Conform legislaţiei în vigoare, Preasfinţia Sa Florentin va trebui să rămână în izolare, la domiciliu, până în data de 13 ianuarie. Până în prezent, starea Preasfinţiei Sale este bună, iar cura medicamentoasă îşi face efectul.

„Preasfinţia Sa înalţă un gând de mulţumire Domnului pentru că nu se confruntă cu o formă gravă a bolii şi, de asemenea, adresează un gând de mulţumire personalului medical de la DSP şi serviciilor medicale de la Clinica Clujana, care cu mult profesionalism şi eroism îşi fac datoria. Cu încredinţare în rugăciune, transmite tuturor arhierească binecuvântare!

Fie ca milostivul Dumnezeu să-i aibă în grija şi ocrotirea Sa pe Episcopul greco-catolic de Cluj-Gherla şi pe toţi cei ce se confruntă cu boala generată de noul Coronavirus, iar anul 2021, pus de către Sfântul Părinte Papa Francisc sub protecţia puternică a Sfântului Iosif, Patronul Bisericii Catolice şi al Eparhiei de Cluj-Gherla, să fie şi un an al revenirii, fără teama contaminării, la bucuria împărtăşirii trăirii credinţei”, se mai arată în comunicatul Episcopiei.

foto: arhiva

sus(4)jos(1)

Lasă un răspuns