taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mobila montaj outlet locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
cabana baile figa

Enervat de muzica tare, i-a spart boxa cu bâta, la o cabană la Băile Figa

Poliția a fost sesizată marți, 27 august, prin 112, de un bărbat de 30 de ani, din Spermezeu, despre faptul că, o persoană necunoscută i-a spart cu o bâtă boxa la care asculta muzică, pe motiv că îl deranjează.

Polițiștii din Beclean au întocmit dosar penal pentru distrugere, iar în urma verificărilor efectuate au identificat un bărbat de 33 de ani, din Beclean, bănuit că la data de 26 august 2019, în jurul orei 18.30, ar fi pătruns în curtea cabanei din localitatea Figa și ar fi spart o boxă, în valoare de 1500 de lei.

Cercetările sunt continuate de către Poliţia Oraşului Beclean.

O femeie a comentat pe rețelele sociale cele întâmplate. „Am fost acolo… niște puști de 15-16 ani, unul singur major!Au fost RUGATI de mai multe ori să dea muzica mai încet, pentru că erau pline căsuțele cu familii cu copii. Au dat mai tare muzica, în ciuda celui care îi rugase să se poarte civilizat. Omul și-a pierdut controlul, pe bună dreptate. Nu am fost atât de șocată de modul în care a rezolvat problema, cât m-a șocat tupeul, lipsa de respect și bun simț a unor tineri, care se credeau prea „șmecheri” ca cineva să se pună cu ei. Când cauți cu tot dinadinsul ceva, chiar găsești!! Omul nu a facut nimic altceva decât să își protejeze afacerea”.

foto: arhiva

sus(32)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

4 comentarii

 1. Interesant - oare ce poți face dacă la ora 18 un vecin te atacă cu decibeli ?? Pui și tu muzica mai tare - preferabil de gen opus ?? În orice caz dacă chemi poliția riști doar să plătești aia 500 ron noua amendă , nu e ora de liniște , iar poliția nu măsoară nivelul zgomotului ... RABZI ?
  Se confundă nesimțirea cu proprietatea ?
  Antifoanele sa fie soluția ?

  sus(14)sus(1)
 2. Educația,coraborată cu legea . știu ,e hilar pe moment,dar e de viitor.Īn stânga,în față,la dreapta ,în spate,sus ,jos ....La bază e educația .Unde nu există ,intervine legea .

  sus(20)sus(0)
 3. La figa te duci sa te relaxezi, sa te distrezi. Daca copii aceea asa se distrau care e faza.
  De aceea au platit pentru cabana pentru a se distra cum stiu ei.
  Daca vrei cabana cu ''liniste'' du te langa o padure sau in pustiate.

  sus(3)sus(7)
  • Si educatia nu iti spune nimic? Ei trebuiau sa aiba un minim de bun simt..ehe esti tanar si vrei sa te distrezi...dar oare numai muzica la maxim te face sa te destinzi. Nu a procedat corect nici omul, ca nu atentezi la bunul altcuiva! E vandalism. Insa si tinerii au provocat. Cu o plangere la politie poate sunetul muzicii se mai diminua...dar cand nu gandesti...vai de buzunar

   sus(3)sus(1)

Lasă un răspuns