hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

copii alergare stadion gherla

Energie și sport în familie – FOTO

Zeci de copii și adolescenți au participat la un proiect de promovare a mișcarii, a spiritului de competiție și a ieșirii în aer liber.

„Energie și sport în familie” s-a numit proiectul derulat de GAL Plaiuri Someșene vinerea trecută, pe stadionul din parcul mare al orașului. Au fost alături partenerii Fundația Porțile Deschise, Primăria Gherla, CS Firekick-Boxing, Asociația 4Teen.

Participanții, împărțiți pe categorii de vârstă,  au fost provocați să se întreacă la mai multe probe sportive – alergare de rezistență, sprint 50 metri, aruncarea cu mingea de oină și cu mingea medicinală.

galerie foto: imagini de la întreceri

galerie foto gherlaÎn strigăte de încurajare, participanții au tras tare pentru a câștiga, iar cei mai buni s-au impus și au câștigat locurile fruntașe. Picturile pe față au dat și mai multă culoare evenimentului, spre încântarea celor mici.

La final, câștigătorii au fost răsplătiți cu medalii, diplome și premii dulci.

 

 

 

sus(11)jos(2)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns