taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
copii alergare stadion gherla

Energie și sport în familie – FOTO

Zeci de copii și adolescenți au participat la un proiect de promovare a mișcarii, a spiritului de competiție și a ieșirii în aer liber.

„Energie și sport în familie” s-a numit proiectul derulat de GAL Plaiuri Someșene vinerea trecută, pe stadionul din parcul mare al orașului. Au fost alături partenerii Fundația Porțile Deschise, Primăria Gherla, CS Firekick-Boxing, Asociația 4Teen.

Participanții, împărțiți pe categorii de vârstă,  au fost provocați să se întreacă la mai multe probe sportive – alergare de rezistență, sprint 50 metri, aruncarea cu mingea de oină și cu mingea medicinală.

galerie foto: imagini de la întreceri

galerie foto gherlaÎn strigăte de încurajare, participanții au tras tare pentru a câștiga, iar cei mai buni s-au impus și au câștigat locurile fruntașe. Picturile pe față au dat și mai multă culoare evenimentului, spre încântarea celor mici.

La final, câștigătorii au fost răsplătiți cu medalii, diplome și premii dulci.

 

 

 

sus(11)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns