taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj

Elicopter prăbușit în Maramureș, pilotul găsit mort de un cioban – VIDEO

Un cioban de la o stână în apropiere de Săpânța, în județul Maramureș, a descoperit joi un elicopter prăbușit într-o pădure. În elicopter se afla cadavrul unui bărbat.

Omul a dat alarma, iar la fața locului a intervenit o echipă de criminaliști din Baia Mare.

Potrivit site-ului baiamare24.ro, anchetatorii spun că este vorba despre un elicopter tip Kamov Ka-26, de fabricație sovietică.

Se pare că elicopterul zbura în România fără autorizație de zbor și ar fi violat spațiul aerian, susțin aceleași surse. Cadavrul pilotului era în descompunere, semn că prăbușirea a avut loc în urmă cu câteva săptămâni.

video: imagini de la descoperirea elicopterului prăbușit

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morga Spitalului Municipal Sighetu Marmației, în vederea efectuării necropsiei.

”Referitor la incidentul aviatic produs pe raza comunei Săpânţa s-a întocmit dosar penal si se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj”, a anunțat IPJ Maramureș.

În cursul zilei s-a reușit identificarea pilotului. Se pare că acesta se numește Dmitry Kostikov, născut în 1971 în Viciebsck, Belarus.

Este posibil ca aparatul de zbor să fi zburat la mică altitudine și să fi lovit copacii.

kostikov dmitri Костиков Дмитрий Евгеньевич. Poliția din Minsk a anunțat la sfârșitul lunii martie dispariția bărbatului în vârstă de 47 de ani: „Kostikov Dmitry Evghenevici (Костиков Дмитрий Евгеньевич) a plecat în Ucraina pe data de 3 martie 2019, după care rudele nu au mai reușit să îl contacteze. Semnalmente: înălțime 170 cm, talie subțire, păr deschis, tuns scurt. Avea blugi albaștri, un pulover albastru, o haină de piele de oaie brun închis, cu guler alb, o căciulă de culoare închisă, cizme de culoare maro închis. Avea un sac de călătorie de culoare albastru închis. Semne deosebite: o cicatrice verticală pe mijlocul frunții. Cetățenii care știu despre locul unde se află persoana căutată sunt rugați să anunțe departamentul de poliție Oktyabrskoe din Minsk sau la cea mai apropiată stație de poliție, sunând la numărul 102.”

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns