mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret cabinet orl gherla dej cluj anunt loc de munca gherla vanzator chiosc salariu
olimpiada medalii

Elevii participanţi la etapa naţională a olimpiadelor şcolare vor fi premiaţi la Zilele Municipiului Gherla

Se apropie sfârșitul anului școlar și învățământul gherlean începe să culeagă roadele unui demers educativ de calitate, realizat cu seriozitate și devotament de către dascălii săi.

Ca în fiecare an, elevii care au reprezentat municipiul Gherla la etapele județene ale olimpiadelor școlare au obținut numeroase premii și mențiuni, câțiva dintre ei având șansa de a reprezenta cu mândrie Gherla şi județul Cluj și la etapele naționale ale acestor prestigioase competiții, de unde s-au întors cu rezultate remarcabile.

Morar Medeea din clasa a V-a B de la Școala Gimnazială Nr. 1 Gherla, pregatită de prof. Ecaterina Tetean, a obţinut premiul special la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română, desfăşurată la Deva între 19-22 aprilie 2017.

Bumb Andra din clasa a X-a A de la Liceul Teoretic „Petru Maior” Gherla, îndrumată de prof. Cosmina Monoşes, a obţinut menţiune la faza națională a Olimpiadei de Limba și literatura română, desfăşurată la Alba Iulia, între 25-29 aprilie 2017. La a cincea sa participare la etapa superioara a competitiei, Andra Bumb a obţinut al treilea punctaj din concurs la faza scrisă – 112, 25 puncte dintr-un total de 120 – şi 112 puncte la faza orală. Nota finală obţinută pentru judeţul nostru a reprezentat al şaptelea punctaj al competiţiei la care au participat 48 olimpici naţionali. In urma acestui rezultat, numele liceului „Petru Maior” din Gherla se va face auzit la festivitatea de premiere a excelenţei clujene care se desfăşoară an de an, în vederea recompensării elevilor premiaţi la competiţiile naţionale.

Demeter Lehel din clasa a VIII a A de la Liceul cu predare în limba maghiară, pregătit de prof. Papp Erzsebet,  a obţinut diplomă de participare la faza națională a Olimpiadei de limba si literatura maghiara de la Bistrița, desfăşurată între 20-23 aprilie 2017.

Eleva Baba Leonora din clasa a XI-a B de la Liceul Tehnologic Gherla, îndrumată de prof. Mariana Morar, a obţinut diploma de participare la faza naţională a Olimpiadei la disciplinele din aria curriculară „Tehnologii” – specializarea Tehnician designer vestimentar de la Brăila, care a avut loc între 24 – 28 aprilie 2017.

Primăria Municipiului Gherla, Consiliul Local și directorii instituțiilor de învățământ salută eforturile profesorilor coordonatori și performanțele deosebite ale elevilor gherleni. Elevii participanți la olimpiadele și concursurile școlare vor fi premiaţi,  în cadru festiv, cu ocazia activităților dedicate Zilelor Municipiului Gherla.

Felicitări tuturor elevilor și profesorilor care au adus încă o dată cinste învățământului gherlean!

sus(16)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns