taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
elevi inspectorat scolar cluj

Elevii performanți premiați la ISJ Cluj

Proiectul 3Pillar Digitalize Education derulat de Inspectoratul Școlar Județean Cluj în parteneriat cu 3Pillar Global România premiază performanța elevilor clujeni

Inspectoratul Școlar Județean Cluj continuă demersurile instituționale pentru a veni în sprijinul elevilor din județul Cluj, în vederea facilitării accesului la echipamente digitale necesare desfășurării activităților de învățare online.

elevi inspectorat scolar cluj

Pe 9 februarie 2021, cei 28 de elevi clujeni din clasele a IX-a beneficiari ai proiectului „3Pillar Digitalize Education” au intrat în posesia echipamentelor digitale sponsorizate de către compania 3 Pillar Global. Evenimentul a avut loc la sediul Inspectoratului Școlar Județean Cluj, în prezența doamnei inspector școlar general Marinela Marc, a doamnei inspector școlar Andreea Suciu, coordonator al proiectului, a reprezentanților companiei, doamna Larisa Sima, Manager finaciar și a domnului Radu Rahovan, Facility Manager.

elevi inspectorat scolar cluj

Această inițiativă a fost materializată de către 3Pillar Global România și în alte două județe din țară, Iași și Timiș, unde compania desfășoară activități. În județul Cluj, beneficiarii proiectului au fost elevi din clasele a IX-a, din municipiile Dej, Gherla, Turda, Câmpia Turzii și orașul Huedin, care s-au remarcat prin rezultate și performanțe școlare deosebite, dar care nu au o situație financiară, care să le permită un dispozitiv personal, în scopul participării la activitățile de învățare online.

Lista unităților de învățământ preuniversitar beneficiare:

1. Liceul Teoretic Pavel Dan, Câmpia Turzii;
2. Colegiul Național Mihai Viteazul, Turda;
3. Liceul Teoretic Liviu Rebreanu, Turda;
4. Liceul Teoretic Josika Miklos, Turda;
5. Colegiul Național Andrei Mureșanu, Dej;
6. Liceul Teoretic Petru Maior, Gherla;
7. Liceul Teoretic Ana Ipătescu, Gherla;
8. Liceul Teoretic Kemény Zsigmond, Gherla;
9. Liceul Teoretic Octavian Goga, Huedin.

elevi inspectorat scolar cluj

,,Contextul pandemiei globale a atras după sine o mulțime de provocări în comunitatea noastră. Suntem încântați să putem sprijini sistemul românesc de educație, facilitând accesul la școală de la distanță pentru cei defavorizați. În parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Cluj, am lansat inițiativa 3Pillar Digitalize Education, sponsorizând achiziția de echipamente digitale pentru elevii de liceu, care învață în mediul online. Credem cu tărie că puține forțe rivalizează cu puterea comunității, atunci când vine vorba de a transforma viețile și lumea din jurul nostru. De aceea, implicarea noastră în sprijinul comunităților locale în care activăm este atât de importantă”, a declarat doamna Larisa Sima, Manager Financiar 3Pillar Global România.

„Demersul companiei 3Pillar Global România este complementar celorlalte inițiative ale Inspectoratului Școlar Județean Cluj și contribuie la asigurarea condițiilor privind egalitatea de șanse și dreptul beneficiarilor direcți la educația de calitate. Este o inițiativă lăudabilă a companiei 3Pillar Global România de a întoarce o parte din profit către comunitățile locale, unde își desfășoară activitatea, inițiativă care ar trebui urmată și de alte companii, pentru că viața a demonstrat că investiția în educație este cea mai profitabilă pe termen lung, iar rezultatele se vor vedea în creșterea nivelului de pregătire a comunităților în viitor”, a declarat doamna Marinela Marc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean Cluj.

sus(6)jos(0)

Lasă un răspuns