taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant
elevi casa cultura gherla

Elevii din Gherla și Dej la întâlnirea cu viitoarea profesie – FOTO

Încă de pe băncile şcolii, elevii fac cunoştinţă cu secretele diferitelor meserii. Au avut prilejul să afle mai multe la acţiunea desfăşurată miercuri la la Casa Municipală de Cultură, unde 200 de elevi din mai multe unităţi de învăţământ din Gherla și din Dej au participat la dezbaterea unui proiect educaţional.

Elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 1. Gherla, Liceul Teoretic „Ana Ipătescu”, Liceul cu predare în limba maghiară din Gherla şi Şcoala Gimnazială Specială Dej au făcut cunoștință cu profesiile de agent de penitenciar, agent de poliţie comunitară, agent de poliţie, jandarm şi pompier. Ficare meserie a fost pe larg prezentată de reprezentanți ai unităţilor respective.

galerie foto: imagini de la activitate

galerie foto gherlaCadrele de specialitate au prezentat elevilor modalitățile de înscriere şi au scos în evidenţă avantajele acestor meserii.

Elevii au avut ocazia să adreseze întrebări invitaţilor și au primit pliante şi materiale cu informații suplimentare.

Pentru cei prezenți a fost prezentată reţeaua unităţilor de învăţământ din sistemul penitenciar, poliţie comunitară, poliţie, jandarmerie şi pompieri.

Moderatorul întâlnirii a fost prof. Mihaela Kezdi de la Şcoala Gimnazială nr.1 Gherla, iar la această acţiune educativă au fost prezenţi şi reprezentanţii centrelor tip familial din localitate.

Szekely Csaba

sus(9)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns