taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
scoala politie cluj absolvire

Elevii de la Școala de Poliție Cluj nevaccinați, tratați ca deținuți. Directorul nu îi lasă să își vadă familiile

O situație incredibilă este sesizată de Sindicatul Europol al polițiștilor europeni, la Școala de Agenți de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca.

Potrivit sindicatului, directorul școlii nu îi lasă pe elevii care nu s-au vaccinat să își vadă familiile în weekend.

„Într-un exces de zel de neînțeles, de aproximativ o lună de zile, directorul unității de învățământ, comisarul șef de politie Liviu Gabriel Dumitru, într-o manieră de un totalitarism autocratic, interzice cu de la sine putere elevilor care au ales să nu se vaccineze părăsirea unității de învățământ.

Acesta refuză să le aprobe elevilor nevaccinați să părăsească unitatea în weekend-uri pentru a-și vizita familiile. Prin această măsură ilegală încearcă să îi determine pe elevi să se vaccineze. În tot acest timp, cei vaccinați poți părăsi școala fără probleme.

Această segregare nu numai că este discriminatorie, dar este în contradicție cu drepturile constituționale ale elevilor.

În încercarea de a-l determina să renunțe la aceste abuzuri, unul dintre reprezentanții organizației noastre l-a contactat telefonic.

Răspunsul acestuia a fost halucinant: „…câtă vreme sunt directorul școlii pot să fac ce consider eu de cuviință și nu trebuie să dau explicații nimănui. Dacă vor refuza în continuare să se vaccineze, nu le voi aproba să părăsească școala”.

Pentru a contracara acest comportament de dictator al directorului școlii de agenți de poliție din Cluj Napoca, am sesizat Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, Avocatul Poporului, dar și conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Poate că acest personaj ar trebui să fie lăsat „la vatră” pentru a nu mai nenoroci destinele tinerilor agenți de poliție care sunt marcați încă înainte de a intra în sistem”, mai transmite sindicatul Europol.

foto: arhiva

sus(10)jos(10)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Da caschetă respectiv nu are un șef? Este unul domnului și ajuns acolo ales de popor?
    Că răspuns de la superiori ar trebui dat - Totuși nu e universitate Școoala de Poliție să aibă autonomie discutabil - la cât durează nici necalificat în perioadă de probă nu ieși + calitatea celor care conduc se vede - și după mudelul specificat o să iasă și produsul - Viitorii polițiști care vor face cam ce le vrea mușchiul!

    sus(2)sus(0)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?