taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
liceul tehnologic elevi gherlatv televiziune

Elevii de la Liceul Tehnologic, vedete TV cu programe de știri, meteo și sport, de Ziua Televiziunii

În cadrul orelor de Etică și comunicare profesională, elevii învață tehnici de comunicare, cum să organizeze evenimente socio-culturale sau cum să realizeze prezentări PPT care să sensibilizeze pe un subiect specific.

Pentru a-și etala cunoștințele de comunicare dobândite în timpul acestor ore, elevii clasei a X-a C de la Liceul Tehnologic Gherla, coordonați de prof. Rozalia Gogoncea, au organizat o activitate prin care au marcat Ziua Internațională a Televiziunii.

Între momentele activității, primirea invitaților, prezentarea unei emisiuni informative cu știri, meteo și sport, divertisment, surpriza zilei, dar și o emisiune folclorică.

liceul tehnologic elevi gherlatv televiziune

liceul tehnologic elevi gherlatv televiziune

Elevii au realizat și o prezentare PPT a istoriei televiziunii.

În cadrul orelor de Etică și comunicare profesională, elevii sunt antrenați să comunice și să asculte activ, în grup. Tinerii au fost puși în situații de comunicare concrete, în care să ia decizii ad-hoc în “platou” și au fost provocați să utilizeze telefonul mobil doar pentru informare, nu și pentru comunicare.

Activitatea a reprezentat o provocare căreia elevii i-au răspuns cu mult interes. Pentru câteva momente, fiecare dintre ei a avut o cazia să devină vedetă de televiziune, în timp ce colegii s-au transformat în spectatori.

liceul tehnologic elevi gherlatv televiziune

sus(27)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns