irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
liceu petru maior gherla

Elevii de la liceul „Petru Maior” la olimpiadele judeţene, cu rezultate excelente

Elevii de la liceul „Petru Maior” s-au prezentat cu succes la etapa judeteana a olimpiadelor scolar, fie ca a fost vorba de limba si literatura romana, matematica, limba maghiara, engleza sau religie.

La olimpiada de matematica au obtinut mentiuni elevii Steiu Mihnea din clasa a V-a, prof. Steiu Alina, Julean Dragos, din clasa a VII-a, prof. Buju Aura, Moldovan Septimiu din clasa a IX-a, prof. Domșa Raul, Iosif Radu din clasa a X-a, prof. Buju Aura.

La olimpiada de limba maghiara, eleva Filep Eszter din clasa a X-a a obtinut premiul II, sub coordonarea prof. Szekely Melinda.

La religie, eleva Cosma Roxana din clasa a XI-a a obtinut premiul I, sub coordonarea prof. Moldovan Ioan, iar ca urmare va reprezenta Gherla si Clujul la faza națonală.

La olimpiada de limba şi literatura română s-au remarcat elevii Steiu Mihnea din clasa a V-a, coordonat de prof. Lup Andreea, care a obtinut mentiune la etapa judeteana. Eleva Fuia Daria din clasa a VII-a a obtinut mentiune, indrumata de prof. Lup Andreea, iar elevul Julean Dragos din clasa a VII-a, indrumat de aceeasi profesoara, a obtinut un premiu special.

La limba engleza s-au remarcat elevii  Berecz Alex din clasa a IX-a, prof. Prunean Ioana, care a obtinut nota 9,20.
Doi elevi ai profesorului Florin Hăran au obtinut note foarte bune: Hossu Robert din clasa a IX-a nota 9,20, iar  Rus Elias din clasa a X-a a obtinut nota 9,00.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns