angajare bucatar gherla dej cluj locuri de munca

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer mariflor spalatorie auto self service gherla petrom locuri de munca gherla angajare sofer livrare pizzerie al kimbo locuri de munca gherla dej cluj cusatoareasa croitoreasa vintahe pub vanzare gherla dej cluj cafenea afacere salon masaj gherla vitality

elevi 10 premiere cluj

Elevii cu 10 la Bac și Evaluare Națională, premiați la Cluj

Festivitatea de premiere a absolvenţilor de clasa a VIII-a, respectiv a XII-a care au reuşit performanţa de a obţine media 10 la examenul de Evaluare Naţională, respectiv examenul de Bacalaureat 2017 a avut loc marți, 5 septembrie 2017, în sala festivă a Liceului Teoretic „Bathory Istvan” Cluj-Napoca.

Premeierea s-a făcut în conformitate cu ordinul Ministerului Educației Nationale nr. 4594 din 2017 privind acordarea de stimulente financiare absolvenţilor din anul 2017 care au obţinut media 10 la evaluarea naţională 2017 şi la examenul naţional de bacalaureat 2017, sesiunea iunie-iulie.

De la Gherla au fost premiați elevii Daria Fuia și Dragos Julean de la liceul „Petru Maior”, care au obținut media maximă la Evaluarea Națională.

La festivitate a fost prezent Valentin Cuibus, seful Inspectoratului Județean Cluj si prefectul Ioan Aurel Cherecheș.

„În calitatea mea de prefect al județului Cluj, mă bucur că și în acest an Guvernul României a găsit resursele necesare să premieze performanța. Este o zi de sărbătoare la care am deosebita plăcere să particip alături de voi, elevii care faceți cinste Clujului și care faceți să se vorbească, nu de puține ori, la superlativ despre învățământul clujean.

Este meritul vostru în primul rând, pentru efortul depus în obținerea acestor performanțe, însă vreau să îi felicit și pe dascălii voștri care v-au îndrumat pașii, pe familiile voastre deopotrivă, care v-au susținut și, nu în ultimul rând, conducerea ISJ Cluj pentru un management de calitate.

fuia daria julean dragos cluj elevi 10

Vă doresc ca în viață să fiți și oameni de nota 10, nu doar elevi de nota 10, pentru că societatea noastră are nevoie de oameni competenți și, în egală măsură, demni și integri. Celor care au obţinut nota 10 la examenul de Evaluare Națională le transmit să repete această performanță și la finalizarea studiilor liceale, avându-i ca exemplu pe colegii lor mai mari, aici de față, iar celor care au promovat examenul de bacalaureat cu nota 10 le doresc să își urmeze vocaţia indiferent de obstacolele, mai mici sau mai mari, care li se vor ivi în cale.

elevi 10 premiere cluj

Nu în ultimul rând, vă încurajez pe toți ca, peste ani, atunci când veți finaliza studiile universitare cu aceleași performanțe extraordinare, să vă întoarceți cu încredere privirea către societatea care v-a format, pentru că are mare nevoie de generații tinere de profesioniști autentici în toate domeniile de activitate. Felicitări și mult succes mai departe!” a fost mesajul prefectului Chereheș.

sus(17)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns