taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj

Elevii cu 10 la admiterea in liceu si la BAC, premiati cu bani – GALERIE FOTO

O festivitate in cadrul careia au fost premiati elevii care au obţinut media 10,00 la admiterea în clasa a IX-a, ca urmare a mediei aritmetice de la testele naţionale şi a mediei generale a anilor de studii, precum şi pe eleva care a obţinut media 10,00 în urma probelor susţinute în cadrul examenului de Bacalaureat, sesiunea iunie 2015, a avut loc vineri, 11 septembrie, la Cluj. La eveniment a fost prezent preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Mihai Seplecan si inspectorul şcolar general al Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, domnul prof. Valentin Cuibus.

„Doresc în primul rând să vă felicit pe voi, pe elevi, dar şi pe profesori şi părinţi pentru că aţi adus Clujul în fruntea ţării. Prin efortul vostru, prin răbdare şi sacrificiu, aţi făcut posibil acest lucru. În calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj vă asigur de tot sprijinul şi susţinerea a tot ceea ce faceţi şi veţi face în viitor pentru binele judeţului nostru. Da, avem nişte copii extraordinari, iar asta se datorează atât lor personal, cât şi profesorilor şi directorilor şcolilor în care şi-au desfăşurat activitatea şcolară, părinţilor şi prietenilor care i-au susţinut şi împins spre performanţă. Iată de ce Consiliul Judeţean Cluj a ales, ca şi-n ceilalţi ani, să investească în aceşti elevi merituoşi, şi să le ofere un imbold acestor creiere pe care le dorim, din tot sufletul, să rămână la noi în judeţ”, a declarat domnul Mihai Seplecan.

Alături de diplomele de excelenţă, în cadrul ceremoniei de astăzi, copiii au primit şi o sumă consistentă de bani, în cuantum de 1.500 lei/elev pentru cei 15 elevi care au obţinut media 10,00 la admiterea în clasa a IX-a, respectiv suma de 3.000 lei pentru eleva care aa obţinut media 10,00 la examenul de Bacalaureat, toate aceste sume fiind aprobate prin Hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 180/30.07.2015.

Totodată, Consiliul Judeţean Cluj va continua această iniţiativă de a susţine învăţământul clujean, prin premierea celor peste 400 de elevi şi profesori care au obţinut rezultate deosebite la olimpiadele naţionale şi internaţionale în anul şcolar 2014-2015. Astfel, în data de 22 şi 24 septembrie 2015, vor avea loc două festivităţi de premiere, la Universitatea Babeş-Bolyai şi la Teatrul Naţional Cluj-Napoca.

galerie foto gherla

sus(0)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns