taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
copiat casca examen

Elevi eliminaţi la bac la Dej şi Huedin, la proba scrisă de limba română

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj a anunţat că la examenul naţional de bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2017 s-au înscris 4204 de candidaţi.

La Gherla, probele scrise se susţin la liceul „Ana Ipătescu”.

Luni, 26 iunie 2017, s-a desfăşurat prima probă scrisă, respectiv proba la disciplina limba şi literatură română.

În timpul desfăşurării examenului, au fost eliminaţi pentru fraudă şi tentativă de fraudă un număr de şase candidaţi. Dintre aceştia, cinci au susţinut proba la Huedin şi unul la Dej.

Conform datelor centralizate de Ministerul Educaţiei Naţionale, la nivel naţional, rata de participare a fost de 96,62% (96,12%, în prima sesiune din 2016). Mai exact, dintre cei 124.425 de candidaţi înscrişi, s-au prezentat 120.220 de candidaţi. Au absentat 4.150 de candidaţi, iar 55 au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă.

Examenul continuă marţi, 27 iunie, cu proba la Limba şi literatura maternă – E)b). Miercuri, 28 iunie, va avea loc proba obligatorie a profilului – E)c), în timp ce ultima probă scrisă din această sesiune, proba la alegere a profilului şi specializării – E)d), este programată vineri, 30 iunie. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 5 iulie (până la ora 16:00). În aceeaşi zi, vor putea fi depuse contestaţiile, în intervalul orar 16:00-20:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 10 iulie.

sus(0)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns