hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

concurs matematica dej

Elevi din Gherla premiați la concursul de matematică „Leon Birnbaum” de la Dej

A VIII-a ediţie a Concursului de matematică “Leon Birnbaum” s-a desfăşurat vineri la Liceul Teoretic “Alexandru Papiu Ilarian” din Dej.

Organizatorii, sub coordonarea prof. Sorin Borodi, i-au ȋntȃmpinat pe elevi cum se cuvine, cu dulciuri, sucuri, diverse suveniruri. Tot pentru elevi a fost organizat tradiţionalul karaoke, pentru a mai risipi emoţiile aşteptării festivităţii de premiere, la care a fost prezent primarul Morar Costan.

Elevii din Gherla au avut o comportare competiţională exemplară, ducȃnd mai departe tradiţia ultimilor ani şi obţinȃnd rezultate foarte bune.

Elevul Şteiu Mihnea, de la Liceul Teoretic “Petru Maior”, a obţinut premiul I la clasa a VII-a Ȋn plus, a avut meritul de a realiza cel mai mare punctaj ȋn clasamentul general al concursului.

Eleva Rus Vasti de la Liceul Teoretic “Ana Ipătescu” a obţinut premiul al II-lea la clasa a VIII-a, Rebeca Rus de la liceul „Petru Maior” premiul III la clasa a VIII, iar Andreea Perşa de la Liceul Teoretic “Petru Maior” a obţinut la premiul al III-lea la clasa a VI-a.

Menţiuni au obţinut elevii Kurusian Hacic (clasa a V-a), Dumitru Antonia (clasa a VI-a), Precup Gabriel (clasa a VIII-a) de la Liceul Teoretic “Petru Maior” şi Horvat Karina (clasa a VI-a), Lung Ionuţ (clasa VIII-a) de la Liceul Teoretic “Ana Ipătescu”.

Ca și ȋn anii precedenţi, concursul s-a desfăşurat prin intermediul PC-urilor, elevii apreciind ȋn mod deosebit acest tip de subiecte de matematică aplicată.

 concurs matematica dej

Diplome, medalii şi premii ȋn bani au fost oferite câștigătorilor.

Ȋncepȃnd din acest an, ca o recunoaştere a calităţii concursului, acesta a fost inclus ȋn Calendarul Activităţilor Educative Judeţene, domeniul ştiinţific.

concurs matematica dej

foto: Adrian-Ovidiu Sălăjan

sus(14)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns