taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
liceu gherla ana ipatescu elevi premii

Elevi de la liceul Ana Ipătescu, premiați la concursuri interjudețene și naționale de matematică si șah

Liceul Teoretic Ana Ipătescu din Gherla susține performanța, iar aceasta rezultă și din modul în care conducerea liceului a susținut participarea elevilor la concursuri și competițîi, chiar într-o perioada când acestea păreau imposibile. 

În data de 14 mai 2021, elevii liceului Ana Ipătescu au participat la concursul științific “Ștefan Musta, promotorul învățământului matematic beiușean”, ediția XXVI-a, un concurs interjudetean de matematică, cu tradiție. La concurs au participat elevi din județele Bihor, Hunedoara, Teleorman, Cluj, Sibiu, iar elevii liceului din Gherla au obținut rezultate frumoase, multe premii și mențiuni.

 • clasa a V-a,  premiul III: Chifor Celia Maria, prof. Lădar Rodica
 • clasa a VI-a, premiul III: Homm Diana, prof. Ielcean Radu
 • mențiune: Neamț Andrei, prof. Ielcean Radu; elevul a participat și la Olimpiada națională “Gazeta matematică”
 • mențiune: Lazea Mihai, prof. Ielcean Radu
 • clasa a VII-a, premiul I: Moga Sergiu, prof. Lădar Rodica
 • premiul II: Murariu Roxana, prof. Lădar Rodica
 • clasa a X-a, premiul I: Oros Andreea, prof. Ielcean Radu
 • premiul II: Mureșan Daria, prof. Ielcean Radu
 • clasa a XI-a, premiul I: Rus Vasti (punctaj maxim),  prof. Rus Sonia, a participat și la Olimpiada națională “Gazeta matematică” , obținând calificarea la etapa a II-a, unde a obținut mențiune. A participat la concursuri de matematică organizate de diferite universități: concurs de matematică-informatică la Universitatea Babeș-Bolyai, concursul de matematică la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, unde s-a clasat pe locul IV, concursul de matematică la Universitatea de Vest din Timișoara, unde a obținut premiul al III lea, premiu care facilitează o eventuală admitere.
 • premiul I: Lung Ionuț (punctaj maxim), prof. Rus Sonia, a participat și la Olimpiada națională “Gazeta matematică”, obținând calificarea la etapa a II-a.
 • premiul III: Szecsi Antonia, prof. Rus Sonia, a participat și la Olimpiada națională “Gazeta matematică”.
 • mențiune: Tripon Noemi, prof. Rus Sonia
 • clasa a XII-a, premiul III: Lazăr Ionuț, prof. Rus Sonia, a participat și la concursul Oecinomicus, organizat de Universitatea Babeș-Bolyai, unde a obținut un frumos punctaj, care contribuie la media de admitere la FSEGA.

La concursul din Beiuș au mai participat elevii Mureșan Anamaria, Ciciovan Yasmina, Mureșan Daria Sarah (clasa a V-a), Pop Beatrice, Roman Ariana (clasa a VI-a), Horvath Karina (clasa a IX-a) și Bob Maria (clasa a XII-a), care a participat și la concursul Oecinomicus organizat de Universitatea Babeș-Bolyai, unde a obținut un frumos punctaj care contribuie la media de admitere la FSEGA.

Au participat la olimpiada națională “Gazeta matematică” și elevele Barna Melisa și Măhălean Alisa, obțînând punctaje bune.

Elevul Jucan Mihai nu a renunțat la pasiunea sa pentru șah, participând și anul acesta la mai multe competiții, printre care mai importante Memorialul Mircea Rădulescu Open B Cluj 17-18.04.2021, Napocensis Rapid, unde a optinut rezultate frumoase. De menționat că elevul are în palmares și un premiu III la Campionatul județean de șah rapid.

Aceste participări nu ar fi fost posibile fără susținere din partea directorului Radu Ielcean, a directorului Corina Iftinca, care a preluat ștafeta, a directorului adjunct Cristian Vedean, a profesorului informatician Gabriel Dunca.

„Le dorim mult succes în continuare, să persevereze și să obțînă rezultate la fel de frumoase în viitor. Felicitări și succes!”, este mesajul transmis de conducerea liceului.

sus(20)jos(3)

Lasă un răspuns