alegeri europarlamentare 2019 psd gherla cluj
alegeri europarlamentare 2019 traian basescu cristian lungu pmp

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej vintage pub de vanzare gherla local dej cluj

expozitie foto cluj rurban

Elemente rurale în urban – expozitie foto la Cluj, un proiect al studenților de la FSPAC

O tânără pasionată de fotografie stradală surprinde cotidianul urban de tip românesc, respectiv latura rurală pe care omul a păstrat-o în „viața de oraș”.

Bernadeta Pătrașcu, studentă la master, este autoarea fotografiilor în tonalități alb-negru, care se prezintă în fața publicului vineri, 9 noiembrie, de la ora 19, la #Reactor de Creație și experiment din Cluj-Napoca. Intrarea este liberă.

Expoziția face parte dintr-un proiect al unor studenți din anul II de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, între care Noemi Fărcaș din Gherla, Emanuel Bodea, Ramona Buraga și Roxana Barb.

Vizitatorii expoziției vor avea parte și de o mică surpriză, mai anunță organizatorii, cu gândul de a-i atrage pe cât mai mulți iubitori de artă și frumos la acest eveniment original.

sus(6)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns