taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj

Electric Castle nu se mai ține în 2021, la ce se gândesc organizatorii

Între 13-17 iulie 2022 urmează să aibă loc o nouă ediție a festivalului Electric Castle de la Bonțida.

Organizatorii au anunțat luni că din cauză restricțiilor de pandemie anunțate de autorități pentru perioada următoare, nu se întrevede vreun posibil scenariu pentru desfășurarea ediției din 2021. „E nevoie de un an de zile de eforturi pentru a panifica fiecare detaliu al unui eveniment de asemenea anvergură. De asemenea, situația de pandemie este în continuă schimbare și cauzează reprogramarea turneelor artiștilor în toată Europa”.

Totuși, au fost reconfirmați unii artiști pentru 2022 – Twenty One Pilots, Gorillaz & Deftones. „Echipa noastră lucrează din greu, ca întotdeauna, pentru a vă aduce cele mai bune trupe. Încercăm să ne imaginăm cât de fantastic va fi să redeschidem porțile festivalului și să ne reîntâlnim, după o absență atât de lungă!”

Organizatorii dau asigurări că toate biletele cumpărate rămân valabile, dar există și posibilitatea de returnare, iar detalii vor fi anunțate în scurt timp.

„Continuăm să colaborăm cu autoritățile pentru a găsi soluții pentru a organiza evenimente și în această vară. Cu toții sperăm ca festivalurile și concertele să revină în viața noastră!”

2021 este al doilea an când festivalul a fost suspendat, ca urmare a pandemiei cu noul Coronavirus.

sus(5)jos(5)

Lasă un răspuns