taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
florin stamatian

Educatie sexuala pentru tineri, cu prof. dr. Florin Stamatian

Prof.dr. Florin Stamatian, alaturi de doi medici clujeni, au susţinut la mijlocul saptmanii trecute la Casa de Cultura din Gherla, un interesant simpozion cu tema „Anticoncepţia şi bolile cu transmitere sexuală”, un eveniment marca Rotary Club Gherla.

Evenimentul a fost organizat in colaborare cu liceele din Gherla, tematica abordata adresandu-se in mod special tinerilor si educatiei sexuale a acestora. In cadrul simpozionului a fost abordata problematica bolilor sexuale si a modului de transmitere a acestora, precum si modalitatile prin care tinerii se pot proteja. Un alt subiect a fost cel al contraceptiei si a metodelor pe care tinerele le au la dispozitie pentru evitarea sarcinilor nedorite.

Prof. dr.Florin Stamatian nu se afla pentru prima data la Gherla, el fiind invitat de mai multe ori in ultimii ani de Rotary Club pentru a sustiner conferinte pe diverse teme medicale.

 

sus(2)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Sunt binevenite astfel de manifestari, dar cu conditia prezentarii adevarului. De ce nu spune domnul Stamatian adevarul pana la capat - acela ca in marea lor majoritate si in cele mai multe cazuri - mijloacele contraceptive sunt de fapt mijloace ce inlesnesc avortul intr-o faza incipienta. Pe intelesul tuturor, se inlocuieste crima barbara de ciopartire cu mijloace mecanice a pruncilor nenascuti, cu una mai putin evidenta, in care embrionii - prunci in potentialitate- sunt lipsiti de hrana si mediul necesar dezvoltarii lor. Si in acest caz tot de crima cu premeditare vorbim, cu diferenta ca nu stim daca femeia a fost sau nu insarcinata. Daca omori un prunc nascut de doua zile, daca ucizi un prunc nenascut in pantecele maicii sale la 4 luni de la conceptie, sau scapi de o sarcina nedorita cu varsta de 2 saptamani e acelasi lucru - CRIMA. Sa luam aminte asadar, caci suntem datori pentru viata. Fiti fara de grija nu suntem prea multi ,iar pentru informatii suplimentare vizionati online si subtitrat documentarul exceptional:IARNA DEMOGRAFICA - DECLINUL FAMILIEI UMANE.

    sus(9)sus(3)
  2. @ prodromu .
    ... este vorba de ce sa faci ( ... sau nu ! ) inainte ... nu dupa aceea ...

    sus(4)sus(5)

Lasă un răspuns