locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

vasrom gherla dej pompieri concurs timisoara

Echipajul Vasrom pe locul 1 la concursurile pompierilor, în etapa interjudețeană de la Timișoara – VIDEO

După doi ani în care a ocupat doar locul II în etapa interjudețană a concursurilor profesionale ale pompierilor din serviciile private, echipajul Vasrom Dej a reușit anul acesta să urce cu succes pe prima treaptă a podiumului.

Între 4-5 iulie s-au desfășurat pe stadionul Dan Păltinișanu din Timișoara concursurile pompierilor din serviciile voluntare și private. Au fost prezente în competiție câștigătoarele etapelor județene de la Cluj, Sălaj, Maramureș, Satu Mare, Bihor, Arad și Timiș.

Pe o vreme bună, caldă și însorită, întrecerea a dat ocazia pompierilor din cele șapte județe să-și arate îndemânarea la cele trei probe, ștafeta de 4 x 100 metri, pistă de îndemânare și viteză și dispozitivul de intervenție.

La concursul serviciilor voluntare, echipa SVSU Bonțida, care a reprezentat județul Cluj, s-a clasat pe locul IV. Cei mai buni au fost pompierii din Groși, județul Maramureș, urmați de SVSU Jimbolia, județul Timiș și SVSU Secusigiu, județul Arad.

Întrecerea serviciilor private a fost dominată de echipajul Vasrom Stingrex Serv srl, format din Sergiu Pop, Florin Pop, Călin Cîmpean, Claudiu Trif, Răzvan Gliga, Mihai Szabo, Iuliuț Bocoș, Andrei Sîmboan și Ciprian Măhălean, îndrumati și însoțiți de șeful formației Ioan Lucaciu și șeful serviciului mr.(r) Riți Costel. Echipa a avut o evoluție excelentă, la fel cum s-a întâmplat și în etapa județeană de la Gherla și a câștigat fără probleme locul 1.

vasrom gherla dej pompieri concurs timisoara

vasrom gherla dej pompieri concurs timisoara

Locul II a fost câștigat de SPSU Aramis Baia Mare, iar locul III de Unio Satu Mare.

Câștigătorii au primit din partea organizatorilor – I.S.U. „Banat” al județului Timiș diplome și cupele de învingători.

Pentru echipajul Vasrom urmează acum o nouă provocare, etapa națională a concursului, care are loc între 1-3 august la Făgăraș, în județul Brașov. După succesul avut până acum, echipajul coordonat de Ioan Lucaciu este foarte optimistă și participă cu gândul mare al victoriei.

video în continuare – festivitatea de premiere

sus(7)jos(4)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns