taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
pmp consilieri

Echipa Partidului Mișcarea Populară pentru Consiliul Local Gherla

Fruntașii listei candidaților la Consiliul Local al municipiului Gherla din partea Partidului Mișcarea Populară sunt Boca Ioan, Ielcean Claudia, Mureșan Adrian-Lucian și Sabo Andreea.

Consilierii Partidului Mișcarea Populară au trei mari proiecte care vor înverzi municipiul Gherla și îi vor oferi o imagine de oraș european. Pe lângă obiectivele de înverzire a municipiului Gherla, consilierii PMP propun crearea unei creșe pentru cei mici cu scopul de a sprijini proaspeții părinți și un proiect de încurajare a tinerilor gherleni de a rămâne în oraș.

Primul proiect propus de către consilierii PMP Gherla pentru legislatura 2020-2024 vizează regândirea și amenajarea centrului vechi al municipiuluiAmenajarea centrului vechi implică dezvoltarea zonelor verzi și rondourilor cu flori, iar zonele pietonale și trotuarele vor fi acoperite cu pavaje, în timp ce străzile deschise circulației auto vor fi refăcute și acoperite cu asfalt. Zona pietonală va fi acoperită cu pavaj granitic cu o rezistență mare și aspect plăcut, amenajată cu bănci , luminat plăcut pe tot timpul nopții. Nu vor lipsi coșurile de gunoi și cișmelele cu apă potabilă. Zonele verzi vor fi reamenajate, fiind întreținute și întinerite permanent cu plante și copaci aspectuoși, cu sistem de irigații. Finanțarea refacerii zonei centrale a Municipiului Gherla va fi cuprinsă într-un proiect european, iar întreținerea permanentă se va face cu fonduri din Bugetul Local.

Următorul proiect propus pentru îmbunătățirea activității sportive și de renume în Gherla este realizarea unui complex sportiv pentru competiții, județene, naționale și internaționale.  Candidații la Consiliul local Gherla propun crearea unui spațiu pentru desfășurarea evenimentelor sportive, recreere, evenimente culturale, prin realizarea unui complex sportiv care va include o sală de sport multifuncțională, cu tribune, birouri, băi și vestiare, în care se vor putea desfășura sporturi multiple și competiții sportive la nivel județean, național și internațional, activități culturale, concerte, simpozioane, expoziții. Municipiul Gherla este recunoscut ca punct de reper în sportul românesc prin evoluția echipelor și a sportivilor gherleni. Prin investiția de față se are în vedere asigurarea unor condiții optime pentru desfășurarea de activități sportive, posibilitatea organizării unor competiții internaționale oficiale majore, a pregătirii echipelor sportive de performanță. Prin realizarea unui astfel de obiectiv se vine în întâmpinarea nevoii sociale identificate la nivel municipal de creare a unei infrastructuri care să dezvolte sportul de masă și să satisfacă cerințele de pregătire sportivă și de organizare a evenimentelor din acest sector. 

Al treilea proiect de ecologizare a municipiului Gherla se referă la modernizarea Parcului MareDe foarte mult timp Parcul Municipiului Gherla este lăsat în paragină și se degradează pe zi ce trece. Consilierii PMP Gherla propun să înceapă procedurile pentru accesarea de fonduri europene pentru proiectarea și amenajarea unui parc care să satisfacă toate categoriile de vârstă, atât nevoile de liniște și relaxare cât și zone distractive pentru copii. Amenajarea parcului include și asfaltarea aleilor, amplasarea de cișmele cu apă potabilă, sistem de irigație, realizarea iluminatului pietonal și toalete publice. Parcul Mare va fi împărțit în mai multe zone pentru activități sportive, zonă de odihnă pasivă precum loc de citit, zonă pentru copii, pentru promenadă și zonă de picnic. Programul propus de către consilierii locali ai PMP Gherla conține și toaletarea și întreținerea zonei verzi prin tăierea copacilor bolnavi și replantarea de copacii sănătoși respectând legislația, normele și standardele în vigoare în România.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Locuitorii municipiului Gherla sunt invitați la un dialog deschis cu echipa de consilieri PMP în ceea ce privește probleme lor și soluțiile propuse.

sus(15)jos(297)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns