taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
fotbal atletic olimpia gherla juventus timisoara

Echipa feminină de fotbal Atletic Olimpia Gherla, victorie uriașă la Timișoara, la început de campionat

Duminică s-a dat startul campionatului feminin de fotbal al ligii a III-a. În seria 2, Atletic Olimpia Gherla a jucat de la ora 11 pe baza Colterm din Timișoara, în compania echipei Juventus. Meciul s-a jucat în condițiile în care municipiul de pe Bega este în carantină, din cauza pandemiei de Covid-19.

Partida fost dominată de la un capăt la celălalt de jucătoarele pregătite de Iulia Mera și Alexandra Iușan, iar golurile au curs gârlă în poarta adversă.

Gazdele n-au avut drept la replică, astfel că la finalul meciului, terminat mai devreme dn cauza accidentărilor de la Juventus, tabela a arătat 10-0 pentru fetele noastre, cu 7-0 la pauză.

Au marcat Alexandra Iușan (4), Andrada Macniu (2), Maria Mureșan (2), Ciorvaș Andreea, la care se adaugă un autogol.

fotbal atletic olimpia gherla juventus timisoara

Formula de start pentru Atletic Olimpia Gherla: Bal Florina – Pop Ana-Maria, Suorășan Amalia, Mera Iulia, Morari Alexandra – Rus Denisa, Ciorvaș Andreea, Mureșan Maria – Iușan Alexandra(C), Manciu Andrada, Rus Irinuca. Au mai intrat pe teren Florean Raluca, Papp Alexandra, Sava Diana.

Meciul a fost arbitrat la centru de Claudiu Gaitin, cu asistenții Alexandru Gherman și Marius Talpoș.

Tot duminică au fost programate alte două meciuri din serie, Sporting Craiova – ACS Academia de fotbal și Tenis Măgura, care a fost anulat, întrucât echipa din Craiova nu a reușit să facă testările Covid și ACS Fotbal Feminin Baia Mare – ACS Viitorul Arad, cu fluier de start la ora 13.

Miercuri, pe 17 martie, jucătoarele de la Atletic Olimpia Gherla joacă în deplasare în Cupa României, cu echipa Măgura din Cisnădie.

sus(25)jos(2)

Lasă un răspuns