taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
fotbal atletic olimpia gherla

Echipa feminină de fotbal Atletic Olimpia Gherla va fi premiată de AJF Cluj

Evoluţia foartă bună a fetelor de la Atletic Olimpia Gherla şi promovarea în liga a II-a sunt mult apreciate şi de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Cluj.

În cadrul ultimei şedinţe a Comitetului Executiv a fost aprobată în unanimitate premierea echipelor din judeţ cu rezultate foarte bune în ediţia de campionat 2020-2021. Alături de CFR 1907, Unirea Dej, Viitorul Cluj sau de multipla campioană naţională la fotbal feminin Universitatea Olimpia Cluj, pe această listă se află şi formaţia de fete din Gherla, ca o recunoaştere a meritelor deosebite pe care gruparea o are în competiţia organizată pentru reprezentantele sexului frumos.

Tot în cadrul şedinţei respective au fost stabilite meciurile semifinalei fazei pe judeţ a Cupei României, întrecere în care este angrenată şi formaţia Sudinox Vişea din comuna Jucu, care întîlneşte echipa AS Victoria Viişoara (zona Turda). Partida are loc pe data de 17 iulie 2021, pe terenul Clujana.

S-au discutat şi problemele legate de reluarea campionatelor ligii a IV-a şi a V-a, după pauza forţată din cauza pandemiei.

În zona municipiului Gherla, asociaţiile sportive rurale nu manifestă prea mare interes faţă de aceste competiţii, din  diverse motive. Dacă acum doi ani, în campionatul ligii a V-a au jucat chiar şi 14 echipe, în prezent pînă acum şi-au exprimat intenția doar cinci formaţii. Nici liga a IV-a nu trezeşte interes pentru grupările din împrejurimile municipiului Gherla.

Szekely Csaba

sus(5)jos(3)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?