ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
atletic olimpia gherla fete

Echipa feminină de fotbal Atletic Olimpia Gherla, meci în Franța

Componentele echipei feminine de fotbal Atletic Olimpia Gherla au parte, la finalul campionatului, de un meci internațional. Este vorba despre o întâlnire amicală cu colegele lor de la echipa din Yzeure, localitate înfrațită cu Gherla.

În ultima etapă a ligii a II-a la fotbal feminin, echipa locală a stat, fiindcă adversara Politehnica Timişoara s-a retras din campionat. La sfârşitul competiţiei organizate de Federația Română de Fotbal, formaţia locală a terminat pe locul 6, cu 15 puncte, dar există posibilitatea ca după validarea rezultatelor din seria a II-a de către federaţie, Atletic Olimpia să se claseze la final pe un locul 5, o performanţă bună, având în vedere că gruparea de pe Someş a promovat în eşalonul secund doar vara trecută.

Chiar dacă pentru elevele antrenoarei Iulia Mera întrecerile oficiale s-au încheiat, fotbalistele au continuat  antrenamentele pe stadionul din parc. Sunt pregătiri în vederea primului meci internaţional al echipei, care se joacă sâmbătă, 4 iunie, în Franţa.

La iniţiativa Asociaţiei de Prietenie Yzeure-Gherla, Atletic Olimpia va juca o partidă amicală cu gruparea feminină care activează în liga a II-a franceză, clasată pe locul 4 la finalul campionatului.

Lotul deplasat în Franța cu avionul numără 15 jucătoare, care au activat pe tot parcursul campionatului intern. Pentru echipă, este prima întâlnire jucată afară. Meciul de pe stadionul Bellevue începe la ora locală 17.30, iar intrarea este gratuită.

fotbal franta yzeure gherla

Întâlnirea din Franța va prilejui pentru Iulia Mera și Alexandra Iușan reîntâlnirea cu o fostă coechipieră de la Cluj, între 2012-2016, Christine Manie, care este acum căpitanul echipei din Yzeure.

Municipiul Gherla întreţine relaţii de colaborare şi prietenie de peste 30 de ani cu Yzeure, dar meciul feminin dintre reprezentantele celor două oraşe este primul contact sportiv la acest nivel, după ce, de-a lungul timpului, au avut loc numeroase contacte pe plan cultural, școlar etc.

La întâlnirea din weekend, municipiul Gherla este reprezentat de o delegație formată din viceprimarul Paul Măhălean, consilierii locali Vasile Băgăcean, Bihari Levente, Andrei Bob, alături de care se va afla președintele Asociației de prietenie Gherla – Yzeure, profesorul Ovidiu Todea.

De menționat faptul că fotbalul local din Gherla a mai avut parte de întâlniri internaționale, pe vremea echipei Olimpia Gherla, când aceasta s-a deplasat în Elveția, pentru jocuri amicale cu echipa din orașul înfrațit Nendaz.

Szekely Csaba

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns