ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
expozitie fotbal gherla

Echipa feminină Atletic Olimpia, vedetă de expoziție foto

Miercuri a avut loc la Centrul Turistic din Gherla vernisajul unei expoziţii aparte, dedicată echipei feminine de fotbal, Atletic Olimpia Gherla, care activează în liga a II-a.

La eveniment a fost prezentă echipa și antrenoarea Iulia Mera, vedete ale instantaneelor realizate in ultimii ani de fotograful Claudiu Capră.

În sala mare a Centrului Turistic au fost expuse peste 30 de imagini, realizate în timpul antrenamentelor, al jocurilor oficiale sau amicale, precum și de la recenta deplasare la Yzeure, în Franța, unde fetele au jucat primul meci internațional.

Aşa cum a remarcat la vernisaj, managerul Centrului Turistic Gherla, Monica Pătac, expoziţia, prin tematica ei, este o premieră în oraş.

Vernisajul a început cu intonarea imnului echipei de fotbal. A vorbit preşedintele clubului Kilin Csaba, iar componentele grupării fotbalistice au depănat amintiri şi impresii din perioada scursă de la înfiinţare. Totul s-a terminat cu o fotografie de grup.

Același fotograf Claudiu Capră este cel care a realizat imaginile pentru un calendar de perete, oferit la începutul anului prietenilor, colaboratorilor, instituțiilor publice. Un exemplar a fost înânat şi preşedintelui FR Fotbal, Răzvan Burleanu, cu ocazia vizitei făcute în această primăvară în municipiul Gherla. Calendarul a ajuns și în Franța, la Yzeure.

Szekely Csaba

foto: Claudiu Capră

mai multe imagini aici

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns