ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
fotbal yzeure atletic olimpia gherla

Echipa feminină Atletic Olimpia la meci amical în Franţa. A pierdut, dar a câştigat experienţă internaţională

O echipă de fotbal dobândeşte experienţă superioară pe măsura creșterii complexității jocurilor, a întâlnirilor cu adversari de valoare, de la care are ce învăța.  Prin această experiență au trecut şi fotbalistele de la echipa Atletic Olimpia Gherla, care evoluează în liga a II-a și care au jucat în premieră un meci internațional amical.

Întâlnirea s-a disputat sâmbătă, 4 iunie, în orașul francez Yzeure, înfrăţit cu Gherla, Yzeure, la invitația Asociației de Prietenie Yzeure-Gherla.

După o călătorie obositoare, pentru unele dintre fete un zbor cu avionul în premieră, jucătoare din Gherla au avut puțin timp la dispoziție pentru acomodare. Acest lucru s-a văzut şi în rezultatul întâlnirii: 14-0 în favoarea gazdelor.

Fetele noastre au avut ca adversară finalista Cupei Franţei la fotbal feminin. În ultimul act al competiţiei, echipa din Yzeure a jucat cu formaţia similară al renumitului club parizian PSG. Atletic Olimpia a evoluat astfel împotriva unei echipe bine pregătite din fotbalul feminin francez. De altfel, antrenoarea echipei, Iulia Mera, a apreciat că nu crede că sunt în România echipe care ar putea să câștige în fața celor din Yzeure.

Întâlnirea din Yzeure s-a terminat într-o atmosferă prietenească, iar jucătoarele franceze au apreciat spiritul româncelor.

În cadrul vizitei efectuate la Yzeure, delegaţia gherleană a lansat o invitaţie echipei de fotbal feminin din localitate pentru un joc amical la Gherla, programat vara viitoare.

După revenirea acasă, Atletic Olimpia continuă antrenamentele. Chiar dacă s-a încheiat campionatul, este nevoie de constanță.

Ca o veste bună, la o recentă selecţie a jucătoarelor U13, cinci fotbaliste din Gherla au fost incluse în lotul regiunii, care va juca într-o competiţie naţională dedicată acestei vârste.

Szekely Csaba

foto: Facebook

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Totuși scorul potea fi obținut de orice echipa din România…
    Când merge o delegație aiurea din Gherla au timp de cooconate cel puțin o săptămână.
    În rest succes în campionat !

Lasă un răspuns