hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

minifotbal penitenciar baia mare gherla

Echipa de minifotbal de la Penitenciarul Gherla a câștigat locul III la Cupa de la Baia Mare

Lucrătorii din penitenciare s-au întrecut în weekend la Campionatul de Minifotbal de la Baia Mare.

La startul Cupei „Toamna băimăreană” au fost prezente două echipe ale Penitenciarului Baia Mare, echipe de la Penitenciarul Gherla, Spitalul Penitenciar Dej, Penitenciarele Satu Mare, Târgu Mureș, Bistrița și Oradea.

Meciurile s-au jucat în două grupe, iar la final, prima poziție a clasamentului a fost adjudecată de prima echipă a Penitenciarului din Baia Mare, învingătoare în finală cu echipa din Satu Mare.

Echipa din Gherla a invins in grupe Spitalul Penitenciar Dej cu 2-0, a facut un egal cu Penitenciarul Satu Mare si a fos tinvinsa cu 3-2 de echipa a doua a Penitenciarului Baia Mare. Intrati in semifinale, gherlenii au trebuit sa infrunte prima echipa de la Baia Mare, care a invins cu 2-0.

În finala mică, lucrătorii Penitenciarului Gherla au câștigat cu 5-1 meciul cu Penitenciarul Târgu Mureș și au ocupat astfel locul III pe podium.

minifotbal penitenciar baia mare gherla

Pe locul 5 s-a clasat Penitenciarul Bistrița, pe 6 Spitalul Penitenciar Dej, pe 7 echipa a doua a Penitenciarului Baia Mare, iar pe 8 Penitenciarul Oradea.

Cu cinci goluri înscrise, Valentin Dîrjan de la Penitenciarul Gherla a câștigat titlul de golgheter al cupei. Ionuț Terițe de la Penitenciarul Baia Mare a fost declarat cel mai bun portar al turneului. Cel mai frumos gol i-a fost atribuit lui Dominic Felfodi de la Penitenciarul Târgu Mureș, echipa care a primit și titlul „Fair Play”.

minifotbal penitenciar baia mare gherla

Cu ocazia festivității de premiere au fost răsplătiți cu diplomă și cei doi arbitri ai turneului, Cătălin Erdei și Vasile Mariș.

Rezultatele meciurilor

Penitenciarul Baia Mare 1 – Penitenciarul Bistrița 1-0
Penitenciarul Baia Mare 2 – Penitenciarul Satu Mare 0-5
Penitenciarul Târgu Mureș – Penitenciarul Oradea 3-0
Penitenciarul Spital Dej – Penitenciarul Gherla 0-2
Penitenciarul Bistrița – Penitenciarul Oradea 3-0
Penitenciarul Satu Mare – Penitenciarul Gherla 1-1
Penitenciarul Târgu Mureș – Penitenciarul Baia Mare 1 0-3
Penitenciarul Spital Dej – Penitenciarul Baia Mare 2 4-2
Penitenciarul Târgu Mureș – Penitenciarul Bistrița 4-1
Penitenciarul Spital Dej – Penitenciarul Satu Mare 1-4
Penitenciarul Oradea – Penitenciarul Baia Mare 1 0-3
Penitenciarul Gherla – Penitenciarul Baia Mare 2 2-3

Semifinale
Penitenciarul Baia Mare 1 – Penitenciarul Gherla 2-0
Penitenciarul Satu Mare – Penitenciarul Târgu Mureș 2-0

Finală mică
Penitenciarul Gherla – Penitenciarul Târgu Mureș 5-1

Finală mare
Penitenciarul Baia Mare 1 – Penitenciarul Satu Mare 2-0

Evenimentul sportiv a fost organizat de Penitenciarul Baia Mare, cu sprijinul Sindicatului Național al Lucrătorilor din Penitenciare România (S.N.L.P.) Filiala Baia Mare, Asociația Sportivă Fortuna, Asociația Internațională a Polițistilor România – Filiala Baia Mare.

foto: Alin Botioc

sus(4)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns