taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
premiere dej armata cerc militar penitenciar gherla

Echipa de la Penitenciarul Gherla cea mai bună la volei, la întrecerile Bazei 4 Logistică Transilvania – cine a câștigat competițiile sportive de la Dej

Fotbal, volei, baschet, tenis și șah au fost întrecerile sportive organizate de Baza 4 Logistică Transilvania, în perspectiva sărbătoririi Zilei Forţelor Terestre.

Meciurile de fotbal s-au jucat pe terenul de sport din Parcul balnear Toroc din Dej, partidele de volei și baschet la terenul din incinta sălii sporturilor, șah la Cercului militar Dej, tenis de câmp și tenis de masă la terenul din baza sportivă a UM 01511 Dej.

Vineri la amiază a avut loc la Cercul Militar din Dej festivitatea de premiere, ocazie cu care s-au acordat diplome de participare pentru echipa Primăriei municipiului Dej, Detaşamentul de jandarmi Dej, Poliţia municipiului Dej, Poliţia municipiului Gherla.

La fotbal, locul I a revenit echipei de la UM 01511, locul II Penitenciarul spital Dej, iar locul III Salina Ocna Dej.

galerie foto: imagini de la festivitatea de premiere

galerie foto gherlaPenitenciarul Gherla a avut cea mai bună echipa de volei în competiție și s-a clasat pe locul I. Locul II a fost câștigat de echipa UM 01511, iar locul III de UM 01020, respectiv UM 01265.

La baschet, Compania 411 Sprijin a ocupat locul I, UM 01055 locul II și UM 01020 locul III.

Cpt. Cherecheş Paul de la UM 01020 a fost cel mai bun la tenis de câmp și a câștigat locul I. Pe locul II s-a clasat plt.adj. Ciont Marin de la UM 01265, iar pe locul III plt.maj. Beldean Florin de la Compania 411 Sprijin.

La tenis de masă s-a impus cap. Pop Zoltan de la Baza 4 Logistică, care a câștigat locul I. Locul II a fost câștigat de plt.maj. Micloş Andrei de la Detaşamentul de pompieri Dej, iar locul III de plt.maj. Marica Adrian de la UM 01511.

Plt.adj.pr. Mare Cristian de la UM 01055 a fost cel mai bun la șah și a câștigat locul I. Locul II a revenit lt. Virag Marius de la UM 01020, iar locul III cap. Mărginean Nicolae de la UM 01055.

La aceeași întâlnire a avut loc premierea jurnaliștilor din presă locală, participanți la Cupa Presei la Tir. Tragerile au avut loc joi în poligonul Valea Urisorului, cu participarea loturilor de la Radio Fir Dej, Radio Stil Dej, Someșeanul, Gherla Info și Antena3. Cele două întreceri, ținta și „Duelul de foc” au fost câștigate de concurenții din Gherla.

Pe 23 aprilie au loc la Dej manifestările dedicate Zilei Forțelor Terestre, al căror patron spiritual şi ocrotitor este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe, Purtătorul de biruinţă. De la ora 12, în Piață Bobâlna va avea loc primirea oficialităţilor, un Te Deum, alocuțiunea comandantului Garnizoanei Dej și defilarea gărzii de onoare şi a tehnicii militare. Pentru toți cei prezenți va avea loc un exerciţiu demonstrativ de mânuire a armamentului din dotare și vor fi amplasate standuri de prezentare tehnică şi armament din dotarea Forţelor Terestre.

sus(11)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns