ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
locuri de munca angajare gherla fabrica umerase ch industrial gestionar electrician
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
escape gherla restaurant angajare ospatar bucatar curatenie dej cluj
fotbal minge teren

Echipa de fotbal Vulturul 2020 Mintiu Gherlii a reluat antrenamentele

După o lungă perioadă de pauză, echipa Vulturul 2020 Mintiu Gherlii a reînceput pregătirile.

Exclusă toamna trecută din campionatul ligii a IV-a şi trecută prin multe peripeţii, echipa s-a reunit în vederea începerii noii ediţii a campionatului judeţean, unde în momentul sancţionării dictate de AJF Cluj a fost lider autoritar.

Cel mai important eveniment în viaţa grupării sportive de lângă Gherla este întoarcerea antrenorului George Cotuţiu la cârma formaţiei, după ce în returul campionatului trecut a pregătit echipa Viitorul Poieni. El a adus şi cîţiva jucători tineri, după ce foştii titulari de anul trecut s-au transferat in corpore la Unirea Iclod, una din fruntaşele ligii a IV-a în sezonul trecut.

Cu mulţi juniori în formaţie, Vulturul 2020 a susţinut primul meci amical al verii, jucînd în deplasare la Victoria Viişoara de lângă Turda. Mai omogenă şi mai experimentată, gazda a câştigat cu scorul de 5-2 (2-1), după ce Vulturii au condus cu 1-0, iar imediat după pauză, la scorul de 2-1 pentru Victoria au ratat un 11 metri.

Noua formaţie Vulturul 2020 promite mult are potențial pentru a crește în valoare.  În perioada următoare, echipa i va susţine mai multe partide de verificare cu formaţii din împrejurimile municipiilor Gherla şi Dej.

Szekely Csaba

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns