locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

fotbal fete atletic olimpia gherla cluj

Echipa de fotbal fete Atletic Olimpia Gherla în meci amical la Cluj – FOTO

De câteva săptămâni, de când vremea s-a mai deschis, fotbalistele echipei Atletic Olimpia Gherla au reluat antrenamentele, iar duminică au avut meci la Cluj.

Prima echipa de fotbal feminin din Gherla s-a înființat în toamna trecută, iar de atunci numărul amatoarelor de sport cu balonul rotund a crescut. Au mai venit fete din oraș, de la Silivaș și chiar de la Dej, astfel că în prezent, formația are 22 de componente.

Duminică dimineață, fetele s-au deplasat la Cluj pentru o confruntare amicală cu echipa Olimpia, pe baza Ardealul. Aceasta a fost a două întâlnire cu clujencele, după cea de anul trecut.

galerie foto: imagini de la meci

galerie foto gherla„Deși credeam că au depășit faza asta, jucătoarele au intrat pe teren cu emoții”, spune antrenorul Călin Cîmpean. „A intrat pe teren și Demi Rus, au fost și câteva pase foarte bune între jucătoare. Așa cum era de așteptat, adversarele, mult mai experimentate, au dominat jocul, dar importantă a fost întâlnirea. Fetele evoluează în bine, dar este încă mult de lucru. Noi suntem optimiști că suntem pe calea cea bună”.

Meciurile amicale vor continua, iar în perioada următoare ar putea avea loc o întâlnire cu Olimpia Cluj acasă la Gherla. Între timp, fetele fac antrenamente, de trei ori pe săptămâna, iar în funcție de evoluția lor se va discuta  serios despre înscrierea echipei din Gherla în campionatul viitor de fotbal.

Fetele atacă balonul rotund – prima echipa de fotbal feminin din Gherla la start – VIDEO

sus(7)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns