taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
fotbal atletic olimpia gherla juventus timisoara

Echipa de fete Atletic Olimpia Gherla, neînvinsă în campionatul de fotbal, încă o victorie cu Juventus Timișoara

Continuă șirul victoriilor pentru echipa de fotbal feminin Atletic Olimpia Gherla. După șase etape, jucătoarele sunt neînvinse, iar duminică și-au consolidat încă o dată poziția pe primul loc în clasament.

fotbal atletic olimpia gherla juventus timisoara

foto: Victor Milan

De la ora 11 a avut loc pe stadionul Olimpia din Gherla, pe o vreme însorită, meciul cu Juventus Timișoara.

Lupta s-a dus mai mult în jumătatea de teren a oaspetelor, iar rezultatele nu au întârziat să apară. A deschis scorul Irina Rus, iar Alexandra Iușan a majorat la scurt timp avantajul. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 2-1, după ce Juventus a reușit să marcheze golul de onoare.

fotbal atletic olimpia gherla juventus timisoara

În a doua jumărate a partidei, Iulia Mera a înscris din nou pentru Atletic Olimpia, din lovitură liberă, iar Maria Mureșan a bătut în cuie scorul final, 4-1.

Cu 15 minute înainte de încheierea jocului, Denisa Rus a suferit o accidentare ușoară și a fost nevoită să părăsească terenul.

fotbal atletic olimpia gherla juventus timisoara

Meciul a fost arbitrat la centru de Andreea Klein (Cluj-Napoca), cu asistenții Bazso Magyar Tamas și Irina Petru Eusebiu.

„A fost un meci bun al fetelor. Au pus în practică foarte bine ce au învățat la antrenamente, se văd roadele”, a declarat Csaba Kilin, președintele clubului. „A fost un meci reușit înaintea derby-ului de sâmbătă, cu Academia de fotbal și Tenis Măgura Cisnădie”.

“O victorie muncită, în care scopul nostru a fost să avem posesia mingii și să controlăm jocul de la un capăt la altul, lucru care s-a și întâmplat. Pe data de 1 mai ne așteaptă un meci dificil, din care vrem să obținem toate cele 3 puncte”, a declarat Alexandra Iușan.

După victoria cu Juventus, Altetic Olimpia Gherla se menține pe primul loc în clasamentul seriei, cu 12 puncte acumulate.

Tot duminică s-a jucat partida dintre AC Viitorul Arad și ACS Fotbal Feminin Baia Mare, încheiat cu scorul de 5-1. Meciul s-a lăsat cu contestații din partea învinșilor, care au acuzat nerespectarea regulamentului de către adversari, respectiv nefolosirea a cel puțin patru junioare pe teren. Comisia de disciplină urmează să dea joi un verdict.

Sâmbătă, 1 mai, de la ora 11, este programat derby-ul campionatului. Atletic Olimpia Gherla va juca acasă cu Academia de fotbal și Tenis Măgura Cisnădie, care are în acest moment 6 puncte, după trei meciuri jucate, cu două victorii și o înfrângere.

Antrenoarele fetelor noastre sunt încrezătoare în puterea echipei pentru încă o victorie importantă.

Veștile bune se țin lanț pentru Atletic Olimpia. Un afacerist din Sic, Alexandru Nagy, s-a alăturat efortului financiar de care are atâta nevoie echipa în aceste momente, și a oferit un consistent sprijin bănesc, primit cu brațele deschise de conducerea clubului.

video: secvențe din timpul meciului

sus(16)jos(2)

Lasă un răspuns