hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

droguri dealer

E modă la Cluj, tinerii cu „pliculețe” la purtător

Intr-un singur weekend, mai mulți tineri au fost găsiți având asupra lor pliculețe cu substanțe susceptibile a fi droguri. Pare să fie o adevărată modă la Cluj.

Vineri, 30 noiembrie, în jurul orei 20, polițiștii au depistat pe strada Anton Pann din Cluj-Napoca un tânăr de 22 de ani din Baia Mare, care avea un comportament suspect, motiv pentru care a fost supus controlului corporal. În urma controlului, asupra lui au fost găsite șase pliculețe cu o substanță vegetală, susceptibilă a fi interzisă.

A doua zi, pe 1 decembrie, în jurul orei 15, polițiștii au identificat doi bărbați din Aghireșu și Cluj-Napoca, pe aceeași stradă, care aveau asupra lor trei pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise.

Duminică în jurul orei 17, polițiștii au ridicat 11 pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise, în urma controlului unui autoturism staționat pe Răsăritului din Cluj-Napoca. În autoturism se aflau doi tineri de 24 și 25 de ani, din Cluj-Napoca.

In aceeași zi, în jurul orei 21, polițiștii au depistat un tânăr de 28 de ani din Cluj-Napoca, care prezenta un comportament suspect pe strada București. În urma controlului corporal a fost gasit un pachețel din folie de aluminiu, cu o substanță vegetală susceptibilă a fi interzisă.

Pliculețele au fost ridicate, sigilate și înaintate structurilor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

foto: arhiva

sus(1)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns