taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
droguri dealer

E modă la Cluj, tinerii cu „pliculețe” la purtător

Intr-un singur weekend, mai mulți tineri au fost găsiți având asupra lor pliculețe cu substanțe susceptibile a fi droguri. Pare să fie o adevărată modă la Cluj.

Vineri, 30 noiembrie, în jurul orei 20, polițiștii au depistat pe strada Anton Pann din Cluj-Napoca un tânăr de 22 de ani din Baia Mare, care avea un comportament suspect, motiv pentru care a fost supus controlului corporal. În urma controlului, asupra lui au fost găsite șase pliculețe cu o substanță vegetală, susceptibilă a fi interzisă.

A doua zi, pe 1 decembrie, în jurul orei 15, polițiștii au identificat doi bărbați din Aghireșu și Cluj-Napoca, pe aceeași stradă, care aveau asupra lor trei pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise.

Duminică în jurul orei 17, polițiștii au ridicat 11 pliculețe cu substanțe vegetale susceptibile a fi interzise, în urma controlului unui autoturism staționat pe Răsăritului din Cluj-Napoca. În autoturism se aflau doi tineri de 24 și 25 de ani, din Cluj-Napoca.

In aceeași zi, în jurul orei 21, polițiștii au depistat un tânăr de 28 de ani din Cluj-Napoca, care prezenta un comportament suspect pe strada București. În urma controlului corporal a fost gasit un pachețel din folie de aluminiu, cu o substanță vegetală susceptibilă a fi interzisă.

Pliculețele au fost ridicate, sigilate și înaintate structurilor abilitate în vederea continuării cercetărilor.

foto: arhiva

sus(1)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns