irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
nori cer

După zile fierbinți, vremea întoarce foaia, vin ploi torențiale

30 de grade au fost în aer marți și miercuri la Gherla, o adevărată vreme de vară. Începând de joi, vremea se schimbă și sunt anunțate posibile fenomene meteo extreme.

Administrația Natională de Meteorologie a emis joi o atenționare cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă în mai multe județe din vestul și centrul țării, inclusiv în Cluj. Avertizarea este valabilă de joi de la ora 13, până vineri dimineață la ora 10.

În Maramureș, Crișana, Banat, local în Transilvania și în zonele montane aferente, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată. Aceasta se va manifesta prin averse și cu caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului (cu rafale de 50-60 km/h), izolat vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp, dar mai ales prin acumulare, cantitățile de apă vor fi de 20-25 l/mp și izolat, îndeosebi în nord-vestul teritoriului, de peste 40-50 l/mp.

Astfel de fenomene se vor semnala, pe arii restrânse, joi și în centrul, nord-estul țării și în restul zonei montane. Vineri vor fi manifestări de instabilitate atmosferică îndeosebi în sud, centru și est.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns