taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
hot furt intuneric usa

După furtul anului, furtul lunii: spargere într-o locuință din Gherla, au dispărut mii de lei

La mai puțin de patru luni de la furtul anului la Gherla, când s-au furat dintr-un apartament 160.000 de lei, caz rămas nerezolvat, o altă spargere de mii de lei a avut loc în oraș.

Pe 27 martie, poliția a fost sesizată despre un furt petrecut într-un apartament dintr-un bloc de pe Aleea Stăruinței, în Cartierul Nou.

La orele amiezii, undeva între orele 11-12, persoane necunoscute ar fi pătruns prin forțarea ușii în locuință și ar fi dispărut cu suma de 40.000 de lei, după declarațiile păgubitului.

În acest caz s-a declanșat urmărirea penală in rem și se fac cercetări pentru identificarea autorilor, pedepsirea acestora și recuperarea pagubei.

foto: arhiva

sus(7)jos(49)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Ce noroc pe noi ca avem 2 tipuri de politisti!!! Dar cu toate astea se pare ca hotii le ofera lectii prin faptul ca sunt singurii care reusesc sa isi faca treaba cum trebuie. Este destul de trist ce se intampla in orasul asta momentan......:(

    sus(47)sus(3)
  2. Poliția locală este o glumă proastă, și costisitoare,0 profesionalism,

    sus(49)sus(2)

Lasă un răspuns