taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
colet mascati cluj colet

Drogurile vin la Cluj cu curierul, percheziții la Cluj-Napoca și Apahida, trei bărbați reținuți

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T.-Serviciul Teritorial Cluj au efectuat pe 16 februarie 2021 trei percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de introducere în țară, fără drept, de droguri de mare risc și trafic de droguri de mare risc.

Trei bărbați cu vârste cuprinse între 24 și 37 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior aceștia au fost prezentați magistraților, fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

Anterior perchezițiilor, în cadrul unei activități organizate, polițiștii au interceptat două trimiteri poștale având destinatari două persoane din județul Cluj, care conțineau substanțe interzise, respectiv amfetamină și cocaină.

droguri

Ulterior, a fost efectuată o acțiune de prindere în flagrant a unei dintre persoane care intenționa ridicarea unuia dintre pachete. Cel în cauză a fost depistat având asupra sa droguri de mare risc, respectiv 5 grame de cocaină.

În urma perchezițiilor desfășurate în municipiul Cluj-Napoca și comuna Apahida au fost descoperite și ridicate 500 de grame de amfetamină, 203 grame de cannabis și un gram de hașiș.

cannabis

De asemenea, au fost indisponibilizate patru telefoane mobile, un laptop, un hard-disk, o unitate centrală și diverse articole și echipamente pentru fumat.

cannabis

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Brigăzii de Operațiuni Speciale Cluj și de suportul efectivele Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca.

foto principală: arhiva

sus(21)jos(6)

Lasă un răspuns