taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
droguri dej

Droguri la Dej, un tânăr de 19 ani și un bărbat de 52 arestați, ce s-a găsit la percheziții

Doi bărbați, bănuiți de trafic de droguri, au fost reținuți, în urma a cinci percheziții derulate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Cluj.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca au efectuat pe 26 septembrie cinci percheziții domiciliare în Dej, la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc.

În urma perchezițiilor au fost descoperite și ridicate o cultură de cannabis de 22 de plante, cu masă verde de 13 kilograme, 400 de grame de muguri de cannabis.

droguri dej

Au fost ridicate în vederea confiscării un cântar electronic, trei telefoane mobile, un laptop și suma de 2000 de lei.

Au fost puse în executare două mandate de aducere. În urma probatoriului administrat, doi bărbați de 19 și  52 de ani, ambii din Dej, au fost reținuți pentru 24 de ore.

Ulterior, cei doi au fost prezentați magistraților Tribunalului Cluj, fiind dispusă arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării Mobilă de Jandarmi Cluj.

sus(13)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns