taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
prostitutie prostituata

Drogate și trimise la produs plăceri, doi suspecți arestați, după percheziții la Cluj și București

În cursul anului 2014, un bărbat ar fi recrutat o femeie, pe care ar fi transportat-o în Cluj-Napoca și alte orașe din România, printre care Sibiu, Craiova și Oradea, unde a găzduit-o în apartamente închiriate în regim hotelier și ar fi obligat-o să practice prostituția în folosul său material.

În vederea racolării clienților, omul posta anunțuri pe diverse site-uri, cu fotografii provocatoare. Când sunau clienții, bărbatul răspundea la telefon și își schimba vocea, astfel încât amatorii de plăceri să creadă că vorbesc cu o femeie.

Pentru a o obliga pe femeie să se prostitueze, acesta ar fi fost drogată prin injectare de heroină, pentru a-i crea o stare de dependență. Aceeași metodă a fost folosită în cazul altor șase victime.

Din cercetări a mai rezultat faptul că un alt bărbat i-ar fi vândut primului, la interval de aproximativ o saptămană, tablete de metadonă.

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Cluj-Napoca, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Cluj, au efectuat  două  percheziţii  domiciliare în Bucureşti şi Cluj-Napoca, la  locuinţele a două persoane bănuite de trafic de persoane, proxenetism, trafic de droguri de risc, acces ilegal la un sistem informatic şi alterare a integrităţii datelor  informatice.

Printre bunurile ridicate în urma percheziţiilor se numără 47 de comprimate de metadonă de 20 de mg., 12 comprimate de metadonă de 5 mg., 16 telefoane mobile, 11 cartele SIM, 2 memory stick-uri, 2 carduri de memorie, acte de identitate ale altor persoane, înscrisuri, un cântar electronic de mare precizie și suma de 1.000 de lei.

În urma probatoriului administrat în cauză, la data de 12 aprilie 2019 12.04.2019, față de cei doi inculpați, D.I.I.C.O.T. –S.T. Cluj a dispus reținerea pentru 24 de ore.

Pe 13 aprilie, Tribunalul Cluj-Secția Penală a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a celor doi inculpați.

În prezent, se continuă cercetările în vederea probării întregii activități infracționale.

În cauză s-a beneficiat de sprijinul B.C.C.O. București, D.O.S. și al Grupării de Jandarmi Mobilă ”Ștefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca.

foto: arhiva

sus(3)jos(1)

Lasă un răspuns