taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
dragonii trasilvani dej armata tragere

Dragonii Transilvani, antrenament de foc – trageri și marș 15 km pe jos

A fost încă o săptămână plină de activități pentru militarii Batalionului 811 Infanterie ”Dej”.

Soldații profesioniști care desfășoară perioada de formare inițială la sediul unittății au executat mai multe ședințe de tragere cu armamentul ușor de infanterie din dotare.

dragonii trasilvani dej armata tragere

Momentul de atracție maximă pentru tinerii recruți a fost executarea unei ședințe de tragere pentru calificarea trăgătorilor. În cadrul acestei ședințe, soldații profesioniști au dat dovadă de spirit competitiv și au pus în practică cunoștințele teoretice dobândite pe timpul executării ședințelor de instrucția tragerii cu armamentul de infanterie, obținând rezultate foarte bune.

dragonii trasilvani dej armata tragere

Pentru subunitățile batalionului, provocarea săptămânii a constat în executarea unui marș pe jos pe un traseu cu lungimea de cincisprezece kilometri.

Pe timpul marșului, “Dragonii Transilvani” au străbătut porțiuni de teren accidentat, împădurit și acoperit cu zăpadă, dezvoltându-și, astfel, capacitatea de rezistență la efort fizic prelungit.

Activitățile s-au desfășurat cu respectarea strictă a distanțării sociale și a celorlalte prevederi în vigoare, în contextul actual al pandemiei COVID-19.

Căpitan Moț Doru
foto: Căpitan Moț Doru, caporal Balint Mihai

sus(6)jos(0)

Lasă un răspuns