ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon depozit gherla mixt alimente
escape gherla restaurant angajare bucatar pizzer dej cluj
buldoexcavator gherla parcare

Două mașini avariate după ce un buldoexcavator nu a acordat prioritate. Utilajul nu avea asigurare auto

Două autovehicule au fost avariate în urma unei manevre greșite a unui buldoexcavator. S-a întâmplat la Gherla, la data de 9 iunie, pe strada Garlei..

buldoexacavator vlahuta gherla

Dimineață în jurul orei 9, buldoxexcavatorul, care efectua lucrări pentru ADP Gherla, la pornirea de pe loc, din cauza faptului că nu s-a asigurat corespunzător, a acroșat un autoturism care circula în acel moment prin zonă. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-o altă mașină, parcată.

În urma evenimentului nu au fost persoane rănite, doar pagube materiale, cele două autoturisme fiind avariate.

accident gherla masina

Polițiștii sosiți la locul evenimentului au testat șoferul utilajului, un bărbat din Tioltiur, și șoferița care conducea mașina, o femeie din Gherla, cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

Șoferului i-a fost reținut permisul de conducere. Din verificările polițiștilor a mai rezultat că utilajul nu avea poliță de asigurare, astfel că s-a procedat la reținerea certificatului de înmatriculare al vehiculului.

accident gherla masina

Locuitorii din zonă spun că sunt nemulțumiți de faptul că ADP nu semnalizează și nu delimitează cu indicatoare zonele în care se lucrează, situația care duce la producerea unor astfel de evenimente nedorite.

De asemenea, oamenii au reproșat ADP faptul că angajează utilaje care nu au actele în regulă, dar și faptul că, după reținerea permisului auto și a certificatului de înmatriculare, șoferul de pe buldoexcavator și-a continuat lucrul, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj sofer tir angajare gherla dej cluj intern

Lasă un răspuns