taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
groapa sosea fizesu gherlii

Două gropi cât roata pe șosea la Fizeșu Gherlii, șoferii le văd și le simt, Consiliul Județean așteaptă primăvara, ce spune primarul

La ieșirea din Fizeșu Gherlii spre Sântioana au apărut încă din toamna anului trecut două gopi în asfalt, una lângă alta, ca două surori. De atunci, au crescut frumos, iar azi sunt adevărate cratere, mari cât o roată de mașină. Șoferii care circula zilnic prin zonă le cunosc și, cât pot, le evită. Ceilalți, Dumnezeu cu mila și cu plimbări pe la service.

Administratorul drumului este Consiliul Județean Cluj, care se pare că duce lipsă de oameni care să verifice starea drumurilor aflate în grijă, iar acolo unde este cazul, să intervină în cel mai scurt timp.

Când termină câte o lucrare la drumuri, Consiliul Județean Cluj mai obișnuiește să își pună tăblii pe marginea șoselei, să știe lumea pe cine să laude.

Dacă așa merge treaba, ar trebui și la Fizeșu Gherlii să pună niște panouri, pe care să scrie „Aceste gopi sunt întreținute cu multă grijă de Consiliul Județean Cluj”, ca să știe șoferii pe cine să binecuvânteze, pentru că mulți dintre ei ai făcut cunoștință, fără să vrea, cu gropile uriașe.

Primarul Vasile Lup de la Fizeș spune că a aflat despre situație și că a făcut sesizări și către Consiliul Județean și către Drumurile Județene, să vină să repare gropile, apărute și prin alte locuri în comună. „Au răspuns că urmează cât de repede votarea bugetului și apoi vor începe lucrările de întreținere”, a declarat acesta.

Cu alte cuvinte, nu se poate acum! Să vină primăvara, să se voteze bugetul, să se facă hârtii, o comisie, să găsească o lopată, o roabă de balast, o lopată de asfalt…

Gropile din drum de la Fizeșu Gherlii au dispărut, la Țaga lucrări de mântuială – VIDEO

sus(3)jos(16)

Lasă un răspuns