taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
accident cluj

Două fete lovite de mașină pe trecere în Cluj, accidentul prins pe o cameră de supraveghere – VIDEO

Două tinere de 15 și 16 ani au ajuns luni la spital, după ce au fost lovite de o mașină, pe o stradă din Cluj-Napoca.

Un șofer de 37 de ani, cetățean român cu domiciliul în Austria, care se deplasa înspre strada Fagului, din direcția străzii Calea Turzii, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului și a accidentat două fete, care se angajaseră în traversarea trecerii pentru pietoni.

S-a dat apel la 112 și au intervenit o autospecială și două echipaje SMURD pentru a acorda primul ajutor calificat și asistență medicală de urgență pentru cele două victime.

Pompierii au găsit la fața locului cele două fete, una de 15 ani, din Bistrița și cealaltă de 16 ani, din Cluj-Napoca, în stare de conștiență și cooperante, cu suspiciuni de fracturi și plagă cu un traumatism la nivelul capului.

Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat și au asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și pentru persoanele implicate în accident.

Conducătorul auto a fost testat de polițiști cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

Momentul impactului a fost înregistrat pe o cameră de supraveghere din intersecția respectivă.

Una dintre victimele accidentului de pe Bună Ziua a comentat cele întâmplate. „Aleg sa vorbesc despre un lucru, unul dintre multele pe care le-aș putea spune. Fiecare om este om și când este pe jos, lovit de mașina, și când stă la trecere și privește această scenă, nu ușor de uitat. Faptul că o parte din persoanele pe care eu le vedeam stând întinsă pe jos în agonie, de-a lungul trotuarului, în loc să spună o rugăciune pentru mine și prietena mea, care asteptam în durere SMURDUL, o mulțumire rapidă că nu sunt ei sau copiii lor în locul nostru, sau pur și simplu să-și vadă de treabă, au ales să facă inumanul gest de a-și scoate telefoanele să filmeze cu zoom, cu blitz, să facă fel și fel de poze și live-uri, mi-a lăsat un gust profund amar. Totuși, nici gestul doamnelor si domnilor care au sărit în a doua secundă să ne ajute, să ne învelească sau să ne consoleze nu este de ignorat. Le multumesc enorm și angajaților de la Lidl, și celor de la farmacie, care au făcut tot ce au putut, chiar și gestul de a se oferi să ne dea telefonul să ne sunăm părinții. Vă salut de la Urgențe, aveți grijă când treceți regulamentar… toate cele bune!”

sus(21)jos(2)

Lasă un răspuns