irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
disparute fete cluj

Două fete dispărute din Cluj

La data de 7 iunie 2024, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre la faptul că MARCOVICI LARA EXIMENA, în vârstă de 11 ani și LACZI MONICA CRUCIȚA, în vârstă de 14 ani, din municipiul Cluj-Napoca au plecat voluntar în cursul zilei de vineri, ora 18, în timp ce se aflau în zona Piața 14 iulie din Cluj-Napoca.

Marcovici Lara Eximena are înălțime aproximativă 1,60 m, aproximativ 55 de kg, păr roșcat, ochi căprui. La momentul plecării aceasta purta o bluză de trening de culoare crem, pantaloni de culoare gri și pantofi sport alb cu roz.

Laczi Monica Crucița are înălțime aproximativă  1,60 m, aproximativ 55 de kg, păr brunet, ochi negri. La momentul plecării aceasta era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare alb, maiou scurt de culoare gri și pantofi sport negri.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre acestea sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns