taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
fete disparute cluj camarasu

Două fete, de 13 și 14 ani, din Cluj-Napoca și Cămărașu, sunt date dispărute

Poliția clujeană anunță că două fete sunt date dispărute. Acestea au plecat de acasă și nu s-au mai întors.

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că la data de 20 iulie 2021, Bănuț Ramona Daniela, în vârstă de 13 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj (foto dreapta), a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors

Fata are înălțime aproximativă 1.60 m, constituție astenică , păr brunet și lung, ochi căprui. Nu se cunoaște vestimenția purtată de minoră la momentul plecării.

A doua dispariție s-a produs marți, 27 iulie, în jurul orei 13. Gaji Andreea Sorina Nicoleta, în vârstă de 14 de ani, din localitatea Cămărașu, județul Cluj (foto stânga), a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

Ea are o înălțime aproximativă de 1.45 m, greutate 42 de kg, ochi verzi, părul șaten deschis, lungime medie. Este posibil ca la momentul plecării aceasta să fi fost îmbrăcată cu tricou și colanți de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre cele două fete sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

ACTUALIZARE 29 iulie

În cursul zilei de 28 iulie, minora Gaji Andreea Sorina nicoleta a fost identificată în municipiul Cluj-Napoca, de către polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție. Aceasta a declarat polițiștilor faptul că pe perioada plecării nu a fost victima vreunei infracțiuni.

sus(9)jos(25)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?