taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
accident cluj

Două femei au ajuns sub roțile unei mașini la Cluj, una a murit – accident cu o mașină și o motocicletă

Un accident rutier în urma căruia mai multe persoane au fost rănite și una a decedat s-a produs duminică la amiază la Cluj-Napoca.

În jurul orei 11.50 a avut loc o coliziune între un autoturism, condus de un bărbat de 36 de ani din Cluj-Napoca și o motocicletă, condusă de un bărbat de 40 de ani din Luduș, județul Mureș, pe strada Frunzișului. Ambele vehicule circulau pe aceeași direcție.

În urma impactului, mașina și-a continuat deplasarea spre strada Urcușului, unde a lovit trei pietoni.

Au intervenit două echipaje SMURD și unul de Ambulanță. Echipejele ISU au găsit la fața locului un autoturism și motocicletă avariate.

Conducătorul motocicletei se afla întins pe jos și necesita asistență medicală.

O femeie în vârstă de 77 de ani ani, din Cluj-Napoca, era prinsă sub mașină și prezenta traumatisme incompatibile cu viața, astfel că a fost declarat decesul.

O a doua femeie, de 39 de ani, din București, se afla prinsă sub autoturism. Victima a suferit traumatisme multiple, însă era în stare de conștiență și cooperantă. Un alt bărbat, de 41 de ani, din București, se afla în apropiere și solicita asistență medicală.

accident cluj

Pompierii au acționat pentru a extrage de urgență femeia de sub autoturism și pentru a sprijini evaluarea medicală și acordarea asistenței medicale de urgență persoanelor implicate în evenimente.

Cei doi bărbați răniți și femeia, extrasă cu echipamentele speciale de sub autoturism, au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Șoferul autoturismului a fost consultat și nu a fost necesar transportul la spital.

accident cluj

Conducatorul auto și cel al motocicletei au fost testați de polițiști cu aparatul etilotest, cu rezultat negativ.

Au fost asigurate măsuri de prevenire a incendiilor, având în vedere că s-a produs o avarie la un brașament de gaz și existau scurgeri de hidrocarburi.

sus(0)jos(15)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?