taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
dorin fodor taga cluj

Dorin Fodor, militarul decedat in accidentul de elicopter de la Sibiu, inmormantat la Taga

Fina lui Dorin Fodor, unul dintre cei opt militari care au murit în accidentul aviatic din judeţul Sibiu, de vineri, 21 noiembrie, spune că oricine din comuna Ţaga e întrebat despre militar va spune doar lucruri frumoase. Dorin Fodor avea 43 de ani, era căsătorit şi a lăsat în urmă doi băieţi. Cel mai mare este în clasa a VI-a, iar cel mic, în a II-a.

Primarul comunei clujene Ţaga, Romulus Mârza, spune că l-a cunoscut pe Dorin Fodor. „E mai mic decât mine cu vreo 9-10 ani. E trist ce s-a întâmplat. El mai are o soră în Gherla şi are doi băieţi. Cel mai mare e în clasa a VI-a, iar cel mai mic, în clasa a II-a“, spune primarul din Ţaga.

Fina militarului, Violeta Olar, a declarat, pentru Adevărul, că lumea din comună avea o părere foarte bună despre el, spun că era un om săritor şi bun cu toţi.

A fost cel mai bun om de pe lumea asta. Pentru noi, a fost mai ceva ca un părinte. Un om deosebit. Întrebaţi pe oricine din comună şi veţi auzi doar lucruri frumoase despre el“, spune Violeta Olar.

Alături de ea, în cameră, se afla şi mama militarului, care întrebată de fina militarului dacă vrea să vorbească cu reporterul Adevărul, a spus – cu o voce în care se simţea durerea de nedescris – doar „ce pot să spun…“.

Dorin Fodor va fi înmormântat marţi, 25 noiembrie, la ora 11, la cimitirul din comuna Ţaga, iar tot marţi, de la ora 14, va fi îngropat şi militarul Vasile Marian Gădălean, în comuna Bonţida.

La inmormantarea de la Taga este asteptat sa participe si IPS Andrei Andreicut.

sus(22)jos(57)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns