ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
campanie gherla ghiozdan

Donează un ghiozdan – fă un copil să zâmbească!

Programul ”Donează un ghiozdan – fă un copil să zâmbească!” este proiectul prin care, la începutul fiecărui an școlar, Serviciul De Asistență Comunitară a Protopopiatului Ortodox Român Gherla și Asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla, vin în întâmpinarea copiilor ce provin din familii defavorizate cu risc de excluziune socială, eșec/abandon școlar cu posibilități materiale reduse, monoparentale sau minori crescuți de bunici/familia extinsă a acestora.

Abandonul școlar este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă țara noastră. În familiile sărace, marginalizate, există mulți copii care ar vrea din tot sufletul să meargă la școală sau la grădiniță, dar nu pot din cauza faptului că nu au un ghiozdan sau rechizite.

„Suntem convinși că educația este aspectul cel mai important al unei societăți. Campania filantropică vizează creșterea participării la cursuri a copiilor, prevenirea abandonului școlar în rândul categoriilor defavorizate pentru a aduce o schimbare în viața acestora, motivându-i prin implicarea noastră și a comunității. Acesta este momentul cel mai potrivit pentru schimba destine și de a acorda o șansă la o viață socială normală. Fiecare copil merită să spere la un trai mai bun, la o copilărie frumoasă în sânul propriei familii. Prin campania noastră ne dorim ca fiecare copil să beneficieze de un ghiozdan echipat corespunzător începerii noului an școlar. Gestul de a dărui este cel mai frumos și mai minunat pentru cel ce dăruiește, cât și pentru cel ce primește. O mână întinsă din partea noastră poate însemna pentru ei totul”, spun inițiatorii proiectului. „Vă mulțumim pentru strădania și jertfa depusă în scopul ajutorării acestor copilași.”

campanie gherla ghiozdan

Persoanele care doresc să fie alături în această acțiune umanitară pot contacta Servicul De Asistență Comunitară   – Protopopiatul Ortodox Român Gherla, str. 1 Decembrie 1918, nr. 31, Gherla, de luni până vineri, între orele 8-16.

De asemenea, se pot face donații în conturile: Asociația Filantropia Ortodoxă – filiala Gherla RO60BTRLRONCRT0296429801 Serviciul De Asistență Comunitară Protopopiatul Ortodox Român Gherla; Cod IBAN RO54BTRL05201205H00683XX,

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns