mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet orl gherla dej cluj spatiu birou gherla chirie locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj locuri de munca gherla dej cluj sofer kimbo

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program

rate salbatice gherla

Doi vietnamezi care omorau rațele sălbatice de pe Canalul Morii, cercetați pentru braconaj

Două persoane au fost prinse vineri seara în flagrant pe Canalul Morii, la Gherla, în timp ce loveau cu pietre rațe sălbatice.

Cele două persoane, cu vârste de 43 și 44 de ani, de naționalitate vietnameză, au fost surprinse de polițiștii locali în timp ce foloseau o praștie și pietre pentru a prinde rațe.

Unul dintre vietnamezi avea asupra sa o pungă, în care era o rață moartă.

rata salbatica omorata gherla

Cei doi vânatori de ocazie au fost duși la poliție pentru declarații. Pentru a facilita comunicarea, a fost adus și un interpret de la Dej. Pentru lămurirea tuturor aspectelor, a fost chemat și reprezentantul AJVPS.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, iar cei doi sunt cercetați în stare de libertate.

Potrivit polițiștilor, cele două persoane au permis de ședere în România valabil până în 2020.

rate salbatice gherla canal

Localnicii spun că de o vrmee încoace, grupuri de câte doi vietnamezi sunt văzute  la podurile de pe Canalul Morii. Scopul lor ar fi capturarea rațelor, în vederea consumului.

Ce au putut să facă doi vietnamezi la Gherla, care voiau să mânânce rață pe varză

sus(3)jos(26)

laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Ne au "halit" vietnamejii ratzele la fel cum noi an dat iama in lebedelor austriecilor dupa 90.Cred ca ar trebui directionati pe strazile unde isi fac veacul cetele de caini vagabonzi,cica au mare cautare in bucataria asiatica.Aloooooo,domn primar vedeti cum putet impusca 2 iepuri: va tineti alegatorii cu burta plina si rezolvati si problema cainilor fara stapan.Hai pa,ca m.ati plictisit .

    sus(4)sus(1)

Lasă un răspuns