taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
rate salbatice gherla

Doi vietnamezi care omorau rațele sălbatice de pe Canalul Morii, cercetați pentru braconaj

Două persoane au fost prinse vineri seara în flagrant pe Canalul Morii, la Gherla, în timp ce loveau cu pietre rațe sălbatice.

Cele două persoane, cu vârste de 43 și 44 de ani, de naționalitate vietnameză, au fost surprinse de polițiștii locali în timp ce foloseau o praștie și pietre pentru a prinde rațe.

Unul dintre vietnamezi avea asupra sa o pungă, în care era o rață moartă.

rata salbatica omorata gherla

Cei doi vânatori de ocazie au fost duși la poliție pentru declarații. Pentru a facilita comunicarea, a fost adus și un interpret de la Dej. Pentru lămurirea tuturor aspectelor, a fost chemat și reprezentantul AJVPS.

În acest caz se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj, iar cei doi sunt cercetați în stare de libertate.

Potrivit polițiștilor, cele două persoane au permis de ședere în România valabil până în 2020.

rate salbatice gherla canal

Localnicii spun că de o vrmee încoace, grupuri de câte doi vietnamezi sunt văzute  la podurile de pe Canalul Morii. Scopul lor ar fi capturarea rațelor, în vederea consumului.

Ce au putut să facă doi vietnamezi la Gherla, care voiau să mânânce rață pe varză

sus(3)jos(26)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Ne au "halit" vietnamejii ratzele la fel cum noi an dat iama in lebedelor austriecilor dupa 90.Cred ca ar trebui directionati pe strazile unde isi fac veacul cetele de caini vagabonzi,cica au mare cautare in bucataria asiatica.Aloooooo,domn primar vedeti cum putet impusca 2 iepuri: va tineti alegatorii cu burta plina si rezolvati si problema cainilor fara stapan.Hai pa,ca m.ati plictisit .

    sus(4)sus(1)

Lasă un răspuns