irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon
politie noapte gherla

Doi tineri porniți pe furt, prinși într-un magazin din Gherla. Agentul de pază agresat

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Gherla au dispus vineri măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de doi tineri de 26, respectiv 27 de ani, din municipiul Dej, respectiv comuna Cășeiu.

Primul este cercetat sub aspectul infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de furt calificat și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar cel de-al doilea pentru tentativă la furt calificat și amenințare.

În fapt, s-a reținut faptul că la data de 6 iunie, în jurul orei 21.50, cei doi ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un supermarket din municipiul Gherla, fiind surprinși de agentul de pază înainte de a trece de casele de marcat express.

În acel moment, pentru a-și asigura scăparea, unul dintre ei i-ar fi adresat amenințări cu acte de violență și ar fi părăsit imediat incinta, iar celălalt ar fi manifestat un comportament agresiv, agresându-l fizic pe agentul de pază.

Astfel, prin acțiunile sale acesta a creat o stare de temere pentru celelalte persoane prezente în locație, tulburând ordinea și liniștea publică.

În baza activităților investigative, polițiștii au depistat persoanele bănuite de comiterea faptelor, iar în temeiul materialului probator, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de aceștia.

Cercetările sunt continuate sub aspectul infracțiunilor menționate mai sus, urmând a fi prezentați Judecătoriei Gherla pentru dispunerea altor măsuri preventive.

foto: arhiva

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns