taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
transformare corp

Doi tineri din Gherla calificați la competiția prin care își transformă corpul în 90 de zile

Peste 250 de persoane s-au înscris la preselecția Fit Challenge VI, competiție organizată de ProNutrition Dej. Este vorba despre o provocare lansată celor care doresc să-și transforme corpul, pentru aducerea la o greutate optimă, ori pentru o masă musculară de invidiat.

Organizatorii spun că a fost  o luptă intensă, în urma căreia doar 12 participanți s-au calificat pentru etapa următoare. Între aceștia, doi tineri din Gherla, Alexandru Marton și Paula Chelemen. Este pentru prima dată când doi participanți din Gherla se califică mai departe în această competiție.

Până pe 2 martie, cei calificați vor trebui să confirme prezența și să depună adeverința de la medicul de familie, prin care se atestă că sunt apți pentru efort fizic.

Între 6-7 martie, se stabilesc echipele și antrenorii, au loc seminarii despre antrenament, nutriție și suplimente.

Concursul începe pe 9 martie, iar participanții se vor antrena timp de 12 săptămâni. Cei care nu respectă regulile de desfășurare, vor fi descalificați.

Publicul va putea vota echipele între 15-22 iunie, iar pe 29 iunie vor fi anunțați câștigătorii. La clasamentul final se va ține cont 15% de nota oferita de public, 15% de nota echipei Pro Nutrition pentru jurnal și prezența online, 20% de nota obținută la proba sportivă și 50% de nota oferită de juriu pentru transformarea fizică.

Pe parcurusl campaniei, participanții vor beneficia de antrenor personal, echipament sportiv Pro Nutrition, plan de nutriție și antrenament personalizat, suplimente nutritive.

Câștigătorii celor patru categorii (două feminin și două masculin) vor beneficia de un an de sponsorizare, constând  în produse Pro Nutrition în valoare totală de 3600 lei.

Alexandru Marton, sportivul din Gherla care a treuct cu brio de preselecție, spune că și-a creat deja o pagina de Facebook, unde cei interesați îi vor putea urmări transformarea.

Cei 12 finaliști

finaliste femei – masă musculară

Laura Maria Lupsac – 621 voturi
Manuela Ramona Gal – 558 voturi
Sorina Broasca – 534 voturi

finaliste femei – slăbire

Paula Chelemen – 532 voturi
Bobar Cristina – 528 voturi
Ioana-Magda Constantin – 504 voturi

finaliști bărbați – masa musculară

Ştefan Gabriel Dobrovolschi – 1439 voturi
Alexandru Marton – 1420 voturi
Paul Tarta – 1379 voturi

finaliști bărbați – slăbire

Daniel Constantin Mirea – 536 voturi
Ciprian Botezatu – 485 voturi
Adrian Palacean – 431 voturi

sus(4)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns