taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
muncitor cazut cluj facultate geografie

Doi tineri au căzut de pe Facultatea de Geografie din Cluj, de la 10 metri

Doi tineri, de 23 și 28 de ani, au fost răniți după ce au căzut joi la amiază de pe o clădire din Cluj-Napoca

Incidentul s-a produs în jurul orei 13. Cei doi efectuau lucrări de renovare a clădirii Facultății de Geografie și au căzut de la o înălțime de aproximativ 10 metri, cu un lift pentru manipularea materialelor de construcții.

În urma apelului la 112 a intervenit o autospecială a pompierilor de la ISU Cluj, un echipaj SMURD și de Ambulanță.

Pompierii au găsit cei doi bărbați, aflați între mai multe materiale, cu traumatisme multiple. Unul dintre ei era conștient și cooperant, iar celălalt în stare de semiconștiență. Salvatorii au acționat imediat pentru a asigura accesul în siguranță la răniți și sprijinul pentru acordarea primului ajutor calificat.

Cei doi au fost preluați de către echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru îngrijiri și investigații de specialitate.

cluj pompieri macara politie facultate geografie

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul pentru Centrul Universitar au identificat persoanele în cauză, stabilindu-se că sunt doi tineri din județul Harghita.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că pentru a ajunge pe acoperișul clădirii, cei doi ar fi folosit un lift de transport marfă. Frâghia care asigura ascensorul s-ar fi rupt, iar cei doi au căzut.

În acest caz sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul. Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

sus(8)jos(17)

Lasă un răspuns