hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

accident salaj dobrocina gherla smurd pompieri

Doi șoferi din Gherla implicați în accident în Sălaj, două persoane au ajuns la spital

Doi bărbați au fost răniți în urma unui accident rutier produs marți, 30 aprilie, în județul Sălaj.

Evenimentul a avut loc în jurul orei 18 pe DJ 109E, în localitatea Dobrocina din comuna Gâlgău.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Gherla, județul Cluj, la pornirea de pe loc ar fi efectuat o manevra de întoarcere fără să se asigure și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat de 38 de ani, tot din Gherla. Acesta din urmă efectua depășirea regulamentara a unui autoturism oprit regulamentar.

La locul accidentului au intervenit pompierii din Ileanda cu două autospeciale, un echipaj de terapie intensivă mobilă de la Zalău, un echipaj de ambulanță de la Jibou și un echipaj de prim ajutor de la ISU Cluj.

În primul autoturism au rămas încarcerate două persoane, care erau conștiente. A fost rănit grav șoferul de 50 de ani și un pasagerului, un bărbat tot de 50 de ani, din Gherla. Victimele au fost extrase de către pompieri şi au fost preluate de un echipaj SMURD de la Ileanda şi unul de la Cluj Napoca, care le-au transportat la spital la Dej.

În celălalt autovehicul se aflau trei persoane, care au reușit să iasă singure din masină. Două persoane au fost rănite uşor au primit îngrijiri medicale la faţa locului de la medicii de pe ambulanță.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs evenimentul.

sus(0)jos(14)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns